söndag 3 januari 2010

Äckliga saker jag har varit med om del II

En helt vanlig dag när jag gick på gymnasiet blev jag attack-kissenödig och rusade in på toaletten. Jag lyfte på toalocket, satte mig ner och jag blev blöt om rumpan. Jag studsade upp, tittade ner i toan och insåg att det var stopp i den och att det blöta jag hade fått på rumpan inte var någonting annat än kiss. 


Jag tvättade rumpan med varmt, varmt vatten och skoltvål och torkade mig med pappershanddukar och hädanefter tittade jag alltid hur det såg ut under locket innan jag satte mig på toan. Åtminstone så länge gymnasiet varade.7 kommentarer:

 1. sv: tack :) kolla på videon, länkar den ju i inlägget.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din nya blogg, den är personlig och rolig. Inte för att din gamla var dålig såklart, men mer personligt är aldrig fel.

  SvaraRadera
 3. Iah, vad läskigt! Själv har jag satt mig på en stol som en boende kissat ner, när jag jobbade som vårdbiträde på ett äldreboende. dush, dush, dush, sprit, sprit sprit!!! Handsprit alltså, inte dricka på jobbet :)

  SvaraRadera
 4. eeeeww!! stackars dig.. traumatisk?

  SvaraRadera
 5. Åh fy och blä - jag det var verkligen äckligt. Har du någongång behövt ta med dig den berömda "bajspinnen" när du varit på festival?

  SvaraRadera
 6. åååååhhhhhhhh nu fick jag rysningar över hela ryggen. fy fasiken vad äckligt. jag har toalettfobi. städar vår toalett flera gånger i veckan. hade fått skära av rumpan om jag satt mig i kiss tror jag..

  SvaraRadera