tisdag 5 januari 2010

Fel fel fel

Jag går in på felsms.com för att få mig ett gott morgonskratt och för att gotta mig lite åt andras pinsamma misstag, eftersom jag har hört att sidan ska vara så rolig. Men så kul är det inte, de felsända sms:en kommer inte i närheten av Tjuvlyssnat, och det mesta är bara fjortisskräp. Typ 16-åringar som råkar avslöja att de är otrogna när de skickar ett sms till sin pojkvän/flickvän istället för till sin love. Jag får inte den där skrattiga känslan jag får när jag ser folk ramla på stan. Nä, det här var en besvikelse, jag tror jag ska skratta åt min egen träningsvärk istället, den är roligare.

7 kommentarer:

 1. Ja, träningsvärk är roligt, som sagt. Min höll på ovanligt länge, har bara simmat och vattengympat de senaste veckorna så gymmet kändes mycket!

  SvaraRadera
 2. Ååhhh!!Längtar också till sommaren...så man kan ha sina mysiga sandaler :)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag håller med! Tycker också den är rätt trist. Jag föredrar sidor som fmylife.com och mylifeisavarage.com :)

  SvaraRadera
 4. Har inte träningsvärken gått över än?:)

  SvaraRadera
 5. hahahaha.... "jag får inte den där skrattiga känslan jag får när jag ser folk ramla på stan"... åh herre gud. tack för dagens skratt!

  SvaraRadera
 6. Gå in på textsfromlastnight.com istället. Ursprungsversionen, fast så mycket bättre. Tror jag. Det var ett tag sedan jag var där, men då skrattade jag. Fast om jag vill ha garanterade skratt så tittar jag på lolkatter!

  SvaraRadera
 7. Åh, jag hatar de där smsen, jag blir bara så himla arg. "Men kanske ska jag skylla mig själv..?" Ja, det ska du, idiot. Man skriver inte ens sådant. Ah.
  Däremot fnissar jag åt "min ena pungkula hänger längre ned än den andra när jag badar. Googla det åt mig?" Och storasystern svarar "Jag har alltid vetat att du är ett freak." Jag dör! Så osnällt! Och skämmigt men rolig.

  SvaraRadera