fredag 8 januari 2010

Gee

Glee hade kunnat vara en rolig serie om det inte vore för att de sjöng och dansade så mycket. 


För övrigt har jag slutat säga att jag inte växlar i kurvor. Det kallar jag för framsteg!


För övrigt 2.0.
Jag köpte nya solglasögon igår och tänkte att det kommer att dröja ungefär ett halvår innan det blir vår så jag kan använda dem. Men tji fick jag. Jag blev nästan snöblind när jag var ute och körde innan, så de får åka på när jag ska ut på vägarna nu. Vem vet, de kanske räddar ett liv eller två.15 kommentarer:

 1. Jag har glömt gratulera för körkortet, så ett stort grattis! Hoppas att träningsvärken är över så pass att du kan styra ratten/bilen ordentligt!

  SvaraRadera
 2. coola brillor, hörrdu! :) Och vad härligt med framsteg, börjar du se något slut på Säfflelivet? ;)

  Inatt sov jag underbart gott, var riktigt lycklig. Somnade vid 22 eller så, åh vad skönt det var! :D

  SvaraRadera
 3. sv. hypotyreos innebär en underfunktion i sköldkörteln med bristfällig bildning av hormonerna trijodtyronin och tyroxin.

  SvaraRadera
 4. Coola! =) Vad är det för spännande kurs du går på?

  SvaraRadera
 5. ja, men vet inte om de är så speciellt roliga..

  äsch snart är de sommar i april kan du ha dem på heltid.

  SvaraRadera
 6. Himla fina!
  Och tacktacktack! Vi kan låta henne vara du, vettja! När någon frågar ska jag säga att det är du.

  SvaraRadera
 7. Jag har inte sett den serien men alla säger att den är så bra.

  Sv. Övik är den näst kyrktätaste stad efter jönköping har jag för mig. Men jag är inte uppvuxen i stan utan i en by utanför så jag har lyckats undvika de mest religiösa familjerna. Jag revolterade dessutom tidigt i min ungdom när jag hoppade av söndagsskolan =)

  SvaraRadera
 8. Måste säga att jag håller med honom helt!

  SvaraRadera
 9. WOW skitcoola!

  Succé när du raggar runt på vägarna!

  SvaraRadera
 10. glajjorna är från lindex right? jag har pillat på ett par liknande där iaf :>

  usch, jag gillar ej heller glee, 2 mucho!

  SvaraRadera
 11. älskar Glee, tycker nästan tvärtom, de brister inte lika ofta ut i jobbig sång eller dans som i andra musikaler utan sjunger där det är meningen att de ska sjunga (övar i sång gruppen). ja, e en aning hooked ;)
  tycker det är kul med din nya blogg! Modigt att bryta mönster och visa nya sidor, trots att jag kan sakna din gamla blogg lite, men jag har följt dig hit o läser även om jag inte alltid kommenterar :)
  kram

  SvaraRadera