torsdag 7 januari 2010

I sjunde himlen

När jag hade skrivit klart mitt förra inlägg satte jag mig vid TV:n för att äta lunch. TV:n visade Sjunde himlen, vilket jag tyckte var lite kul med tanke på hur road jag blir av pastorn i boken jag läser. Jag hade nästan glömt bort Sjunde himlen. Jag hade nästan glömt bort hur mycket moral det kan få plats i ett enda program. Och jag hade nästan glömt bort hur präktig Lucy är och hur kul det är när Jessica Biels karaktär är lite crazy och får stå som ett varnande exempel på hur det kan gå om man inte sätter familjen och dess värderingar främst. Haha, det där programmet är riktigt underhållande, synd att det går mitt på dagen bara så att jag nästan aldrig kan se det. Eller tur borde jag kanske säga, för hur många moralkakor kan jag egentligen spotta ut innan jag blir galen av dem?10 kommentarer:

 1. svar: jag styr upp receptet någon dag:) Det är kanongod kryddig soppa med skaldjur och chorizo.

  SvaraRadera
 2. Seventh heaven är så himla gulligt, älskar det.

  SvaraRadera
 3. Men jag har alltid haft dig på bloggkoll så la till din nya när jag såg att du skrev att du bytte ;) Jag kommenterar inte bara alltid :P

  Nu kommer jag iaf åka tll Göteborg nästa vecka ;) Får se hur länge jag blir där :)

  SvaraRadera
 4. haha, sjunde himlen kollar min tant på jobbet på varje dag, jag blir galen på det, men ändå måste man kolla :P

  http://kissamiss.blogg.se

  SvaraRadera
 5. sjunde himlen familjen är så hemska.. blir ju rädd.. haha

  SvaraRadera
 6. Jag har bara sett små snuttar av den serien.
  Blev allergisk mot den ;)

  SvaraRadera
 7. haha den där serien är helt sinnes tycker jag! usch vad jobbiga dom är där :D

  tack, gillar oxå stora smycken!

  SvaraRadera
 8. Eller hur? Håller så med dig och ändå sitter jag där och tittar när tillfälle ges ;-)

  SvaraRadera
 9. Hem till gården hade varit helt fantastiskt att kunna följa på dagtid.
  Det ska bli mitt mål - att tjäna så mycket pengar att jag inte behöver jobba och då kan jag se hur många Hem till gården avsnitt som helst.

  Att spela in blir inte samma sak :)

  SvaraRadera
 10. Åh, sjunde hilen, min moraliska kompass och vägvisare!

  Det går väl bra med flytten, jag är färdiguppackad och så, saknar kissen bara! Och internet nästan mer!

  SvaraRadera