tisdag 26 januari 2010

Master and servant

Puh, vilken lättnad att Patrik Sjöberg vann nattduellen i kvällens Mästarnas Mästare, detta oerhört roande program som jag aldrig hade trott att jag skulle följa. Jag har visst fått en ny TV-smak, ut med såpor och rika kids, in med svenska kändisar. För varför kolla på amerikanska ungdomar när jag kan se Thomas Brolin lulla omkring som en trind och go Kicki Danielsson? Varför kolla på bitchiga medelålders kvinnor när jag kan se Patrik Sjöberg dissa Stefan Holm gång på gång? Jag vet inte vilket som är roligast, när Sjöberg med riktig star quality och med glimten i ögat slänger ur sig bitska kommentarer till sina medtävlare, eller när Holm på mysgubbevärmländska försöker besvara spydigheterna. Eller när en avdankad golfare bestämt hävdar att hon minsann har varit Götalandsmästare i höjdhopp och Sjöberg skrattar åt henne och menar att man måste vara försiktig med att slänga ur sig sådant eftersom allt går att kolla upp. Ja, mina vänner, Mästarnas Mästare är underhållning på hög nivå. Och bäst av alla är förstås Patrik Sjöberg, som inte bara är en föredetting inom idrottsvärlden, utan som min vän Maria sa; en riktig rockstjärna. 7 kommentarer:

 1. vad fan, det låter ju riktigt roligt ;D kanske får svt play:a ikapp mig då ;D

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig sett det programmet men när du skriver så om det så blir man sugen att spana in vad det är för någe =)

  SvaraRadera
 3. Det är sjukt hur fixerad jag har blivit av det programmet. Idag hoppade jag över att ta en dusch för att kolla på det. Och ja, jag hejade också på Sjöberg! Alltså, på riktigt hejade.

  SvaraRadera
 4. haha.. jag har missat det. fastän jag hade planerat att se det efter att ha läst ett reportage om sjöberh och holm i filter (läs det om du inte redan läst den! väldigt rolig). håller med din maria om att sjöberg är mer rockstar än idrottsstjärna. som han var ute och festade och rökte och sen bara fimpade gick in på banan och hoppade högst av alla. din nya tatuering är skitsnygg! fantastuiska färger. trodde knappt att det kunde bli så fina färger med tatuering. hoppas du mår lite bättre nu! kram

  SvaraRadera
 5. Har missat det programmet, bra alltså?

  SvaraRadera
 6. det är ett riktigt bra program :)

  SvaraRadera
 7. haha nä såpor och rika kids är nog mer min grej ;)

  SvaraRadera