lördag 9 januari 2010

Pez på dig


Jag gick till kiosken.
Hittade pez.
Blev nostalgisk och tänkte på min rosa Miss Piggypez jag hade som barn. 
Nu har pez visst förändrats, blivit mer retro, mer 50-tal än 80-tal.

Det är lördag även i Säffle. Det är jag och en till elev på körskolan. Jag sitter och trycker på mitt rum med sin dator och jag skulle tro att han gör det samma på sitt. Det måste faktiskt erkännas att jag njuter lite av min asociala tillvaro, att vara här, näst intill ensam, ger mig andrum. Att vara i Säffle, dold bakom alla snövallar ger mig ro, en ro jag behöver ibland, även om jag har svårt att inse det. 
5 kommentarer:

 1. Mycket vackert godis, ändå!

  sv: Nej, allt kan ju inte passa alla. ;) Men jag är verkligen en sucker för romantiska komedier, förutom fantasy, scifi och action så är det nog det enda jag ser på! Åh, lyckliga slut, vad gjorde jag utan dem?

  SvaraRadera
 2. Åh, Pez! Får flashbacks från charterresor från förr :)

  SvaraRadera
 3. men vad fan, saffy? är det här du?! det hade jag missat! xD

  HEJ!

  SvaraRadera
 4. åh! PEZZZZ.. så old school.
  Just igår kolla jag på seinfeld, avsnittet där Jerry får tag i pez, haha så roligt..

  SvaraRadera
 5. LOve Pez. Det är barndom det. Jag känner en kille som samlar på dom, han har galet många och åker på samlarmässor och kommer hem med galet många fler då och då.

  SvaraRadera