onsdag 6 januari 2010

Säffle City

Här befinner jag mig för tillfället. I Säffle. Det är svinkallt, massor av snö och jag ska lära mig att köra bil. Här på körskolan finns det säkert femton rum, varav några är dubbelrum, men ikväll och i natt är jag alldeles ensam här. Ensam på en körskola i Säffle. Det känns rofyllt, samtidigt som det nästan ekar i korridorerna och jag blir lite lätt rastlös. Stundtals får jag skräckfilmsvibbar, stundtals känner jag mig inlåst på en institution. Och när min körskollärare gick för dagen och noga såg till att jag låste om mig, samt lämnade sitt mobilnummer i fall det skulle hända något, kände jag mig som en liten flicka som är ensam hemma för första gången.


Jag är sjukt godissugen, men jag kan inte förmå mig själv att palta på mig alla kläder och ge mig ut i kylan. Istället stannar jag inne i trafikskolans vardagsrum och tittar på TV. Jag ska utnyttja att det finns TV1000 här och se någon fånig film jag har sett förut. Och i morgon ska jag köra igen, tjo, vad det är kul!

10 kommentarer:

 1. Svar: Ja jag har sett "i skuggan av värmen" och läst boken för den delen. Den är väldigt hemsk och Joel Kinnaman är även där väldigt bra!!

  SvaraRadera
 2. Det ser ju ändå ganska mysigt ut.. ;)
  Hoppas körningen går bra trots all snö, haha! Du får ju bra träning i alla fall.. :D

  SvaraRadera
 3. sv. Tack! Din blogg e jättefin!

  SvaraRadera
 4. hihi tackar..ah du är på en sådan där intensivkurs alltså..hehe hoppas d går bra..mwn det gör det säkert..

  SvaraRadera
 5. sv: ja hon är verkligen super vacker!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Jesus.
  Ser ju... festligt ut.

  SvaraRadera
 7. Du skulle ha bänkat dig till filmen Paranormal activity. Vi såg den häromdagen och när jag såg den så tyckte jag att den var lite dryg emellanåt. Men nu har jag tänkt på den varje gång jag ska gå och lägga mig och den liksom kryper in i hjärnan på en.
  Så ska en riktig skräckis vara =D

  SvaraRadera