måndag 4 januari 2010

Skön smärta

Varje gång jag sätter mig ner på en stol stönar jag högt av smärta. Antagligen låter det som om jag har firat Nyår med en buttplug, men sanningen är den att jag gymmade för första gången på två månader igår. Då blir det så här. Men nu ska det bli ordning på torpet, eller åtminstone på kroppen. och om sanningen ska fram så njuter jag av att ha träningsvärk, jag älskar känslan av att musklerna är så ansträngda och spända att de värker vid varje rörelse. Sån är jag.7 kommentarer:

 1. Kul att börja om en blogg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha det hade sett ut

  Jo visst är det skönt med härlig träningsvärk.
  Spelade korphockey igår och redan efter matchen kände jag ljumskarna.
  Konstigt nog är det mest låren och svanken som känns mest idag.

  SvaraRadera
 3. Neej, jag saknar den gamla bloggen redan!

  SvaraRadera
 4. Hej sötnos, det var inte igår!
  Vad kul att få se en lite annan sida av dig också =)
  Tittade igenom din andra blogg och upptäckte att du hade varit i Säffle, och herregud vad liten (blogg)världen är! Det är ju där jag bor! Riktigt synd att jag inte såg det förrän nu...
  Puss

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med träningsvärk! Jag har träningsvärk i mina triceps sedan gymmade i torsdags, det känns riktigt bra!

  SvaraRadera
 6. Jag har inte tränat på en evighet, borde sätta igång snart igen. Håller med, det är härligt med träningsvärk.

  SvaraRadera
 7. jag tänkte faktiskt att jag ska börja på gym nu i veckan. hoppas kunna komma iväg nån kväll i veckan och sen på helgen. lite krångligare nu när tintin är hemma. hon är så liten så det är svårt med barnpassning på gym tror jag än så länge. gillar du friskis gym? stort lycka till med körkortet nu - jag håller tummarna. ska bli jättekul att ses sen när du är hemma igen! kram

  SvaraRadera