måndag 4 januari 2010

Sockret och Gollum


Det var Nyårsafton och taxen Sockret kom på besök. Han och katten Gollum trivdes i varandras sällskap.Sockret som annars var en något blyg tax, hade druckit ett par klunkar öl och kände sig lite modig.Sockret ville vara mer än bara vänner och pussade Gollum på kinden.Gollum rodnade lätt, pussade tillbaka och tänkte att det här var en fin början på det nya året.

15 kommentarer:

 1. Jag förstår ;)
  Jag är bara dum och anti blogspot!

  SvaraRadera
 2. Gollum är så snygg, aristokratisk nos.

  Kul att du gillar min tatuering, jag trivs jättebra med den, även om jag inte riktigt vant mig vid att den faktiskt är där ännu.

  SvaraRadera
 3. Men så gulligt =)

  Sv. Jag vågar inte säga hur många fuskisar jag är uppe i nu. Men nu får det räcka...fram till nästa höst åtminstone, hehe!

  SvaraRadera
 4. Ah hihi underbar liten bildhistoria man fick sig här,hihi..hur bra som helst!
  Ja eller hur snön gör sig vacker på kort,mera bilder nu i min blogg del 3..av rundvandringen i Uddevalla,hehe

  SvaraRadera
 5. hahaha... skitkul inlägg! väldigt gulligt par får jag säga.

  SvaraRadera
 6. Vilken snutt Gollum är.
  Han ser så klok och vänlig ut.

  SvaraRadera
 7. All lycka till det något omaka kärleksparet!

  Och så klart du ska ha en ponny, ponny på armen är det nya svarta!

  SvaraRadera
 8. gillar verkligen din nya blogg gumman och den känns än mer som man får följa dig personligt så man får ta del av din vardag som en vän på avstånd..men så man ändå får närhetskänslor.

  Kommer till gbg 26-27 januari!

  SvaraRadera
 9. Det var kul att se dig med! Och spela Mario!
  Saknar Gollum sin pojkvän nu då?

  SvaraRadera
 10. ja! det skulle vara jättekul att gå tillsammans nån gång! vi kollar the wire nu. bara två timmar kvar. du måste se den. så otroligt bra är den. kritisk skildring av både politiker, poliser, skola osv. älskar den!

  SvaraRadera
 11. Hihi. En bajspinne är en pinne som man måste ha med sig in på bajamajan om den är för full så det inte går att sätta sig, ett bajsberg. har dock inte testat detta själv - men har hört myter om denna omtalade pinne, nästan lika beryktad som bajsmannen på hultsfred.

  Oj detta blev ett bajsig kommentar. Förlåt mig.

  SvaraRadera
 12. Gollum känner jag igen! det är Sassys katt? så himla fin han är =D

  SvaraRadera
 13. aaw, gollum är ju så fin :D
  har du bytt blogg? :o

  /roxy

  SvaraRadera
 14. men gud nu skäms jag! haha kände igen dig på profilbilden =P

  försäkrade katterna på agria idag, hoppas de är bra.. 110kr/mån

  stilettoqueen.blogg.se

  SvaraRadera