torsdag 7 januari 2010

SonisphereGissa tre gånger varför jag vill åka på Sonisphere?!
För att se Iron Maiden? Nä, dem skiter väl jag i.
För Iggy Pop? 
Tja, Iggy är en tuffing och visst vill jag se hans stenhårda muskler och utploppade blodådror, men det är ju Mötley Crüe jag framför allt vill se!
Jag såg dem i somras på Peace & Love och en gång räcker inte, jag vill ha mer, mer, mer. Jag vill se ett band som spelar musik som jag älskar, som jag kan hänge mig åt helt och hållet. Musik som rycker tag i mig och som håller mig kvar i ett järngrepp och som etsar sig fast så att jag kan höra låtarna om och om igen inuti mitt huvud. Jag vill hoppa, jag vill dansa, jag vill ha lyckorus. 


Oh yeah!


(och just det. Jag vill ju höra Alice Cooper sjunga Poison)

5 kommentarer:

 1. Ja med det är väl klart att du ska komma upp till Sonisphere, Mötley får man ju inte missa!

  SvaraRadera
 2. jag såg mötley på peace & love...hmmm var inte du också där? :)

  SvaraRadera
 3. Jag är heller inte nån stor fan av romantiska filmer men denna var verkligen bra!:)

  SvaraRadera
 4. Åh, det kommer bli så jävla bra!

  SvaraRadera
 5. Poison - IRL... det är stort!!! ;)
  Må så grankott...

  SvaraRadera