söndag 31 januari 2010

Ugglekillen

En av mina favoritbrudar i bloggvärlden, Katta Kvack, anade häromdagen ugglor i mossen och jag bestämde mig därmed för att göra ett uggleinlägg till henne. 


Min pojkvän anar alltid ugglor i mossen med den här på armen:Det är kattguld ugglan håller i eftersom min geolog till pojkvän letade guld när han gjorde tatueringen. På sin andra underarm har en en korp och jag vill tillägga att han har gjort båda tatueringarna sedan han träffade mig, sin älskade flickvän som råkar ha grav fobi för just fåglar.
Trots min fobi köpte jag för ett tag sedan den här ugglespargrisen i silikon till min pojkvän. Trots att det är ett fjäderfä är den i alla fall bättre att ha  i bokhyllan en den kesoburk han la sin växel i förut. 


8 kommentarer:

 1. Aww! TACK! Och vilken himla fin tatuering. Supertjusig! Söndagskramar till dig.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju det.. har du en bra dag?

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja.. Jag tror också det :) För idag känner jag mig nästan helt frisk igen :)

  SvaraRadera
 4. vilken cool sparbössa, gillar färgen på den.

  jag har lagt upp bild nu:)
  jag testa göra så en gång med, men lostnade och fastna på andra saker glittret.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag har ett vagt minne av vår dansaerobicpass :D
  Söt sparbössa också. Du är snäll mot Niklas!

  SvaraRadera
 6. åh, inte sett den här förut, grymmisch! :)

  SvaraRadera