onsdag 17 februari 2010

Att spela rysk roulette med micken

 På fredag ska vi sjunga Singstar hemma hos mig som uppvärmning inför Nöjesguidens Göteborgspris på Trädgårn. Och nu hoppas jag att alla sköter sig, så det inte sker några dråp eller något annat otäckt som det tydligen har skett på Filippinerna. Det här med karaoke är visst inte bara ett enkelt nöje, utan för vissa ett spel på liv och död. Så nu vädjar jag till Maria och mina andra kommande gäster: ta det lugnt, ha kul och döda inte varandra, ok?!

4 kommentarer:

 1. Tack =) Det finns dom som jag blir mer nöjd med än andra som jag visar på bloggen om jag säger så, sedan finns det dom stackarna som aldrig blir färdiga...

  SvaraRadera
 2. Ja inget karaoke-slakt tack

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har bra vänner som lyssnar på dig ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh, det där är så himla roligt, men det känns som en sån där "only in Japan"-grej.
  Jag ska inte döda någon i alla fall, inte så länge jag vinner. Risken finns kanske att någon får en nagel i ögat bara..

  SvaraRadera