lördag 13 februari 2010

A cup of tea


Min favoritmugg, samt min tesil som jag fick med mig när jag flyttade hemifrån. Av färgen att döma skulle jag tippa på att någon av mina föräldrar köpte den på 70-talet…

Idag har jag fått mjölksyra både i armarna och i ansiktet. I armarna på gymmet och i ansiktet eftersom en vän tipsade mig om att mjölksyra ska vara väldigt bra mot finnar och göra hyn babylen och fin. Det kan verkligen behövas hårda tag mot min hy för tillfället, jag har drabbats av någon slags acne-epidemi och ser ut som en finnig 14-åring.

Nu på eftermiddagen tog jag en sväng på stan. Jag såg för ett par veckor sedan en sådan söt klänning med cupcakes på Monki, men köpte den inte eftersom den inte hade axelband och jag förknippar sådana klänningar med ofrivilliga titt flashes. Men jag kunde inte glömma klänningen, köpte den och hoppas på det bästa.

Ikväll ska jag ägna mig åt någon form av seriemarathon. Och chips. Chips hör liksom till när man ser avsnitt efter avsnitt av en serie. Och te ska drickas i mängder ur min kattkopp.10 kommentarer:

 1. vilken söt mugg! :D

  och du, vad ser du för serie? :)

  SvaraRadera
 2. Glömde svara.. ;)
  Jo, klart man ska ha förväntningar.. Men jag vill inte ha för höga.. Jag vet ju inte hur bra allt kommer kännas när vi väl ses... Det är lätt att gå och tro att man är jättekär nu när man inte setts på månader, leva på minnen och sådär.. Men sen hur det blir när man ses vet man ju inte! Men jag hoppas såklart det blir bra även om jag inte vill bygga upp alldeles för mycket förväntningar.. men jag fattar vad du menar och jag tror det blir hur bra som helst.. och jag försöker intala mig själv att om det inte funkar med honom så har jag ju en månads semester och det är ju underbart det med! :)

  SvaraRadera
 3. jag har också fått finn epidemi..hoppas de lägger sig i solen sen, annars blir jag galen.

  jajjemensan ska njuta varenda milli sekund

  SvaraRadera
 4. Att vara sjuksköterska är jätteroligt men som du trodde så är det stressigt =) Tittar förbi med en kram på alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 5. Även jag har en massa finnar just nu, det kanske är den långa vintern som tar sitt på ansiktet?

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt, jag har också en sliten favoritkopp som jag alltid dricker mitt te i.

  SvaraRadera
 7. Jag har en stooor kopp som jag dricker kaffe ur men egentligen så.. Ja, jag har två stycken favoritkoppar. Den stora som jag fick av min bästa vän som det står "Kaffe till min fru" på och en tokfärgglad sak. Fint med favoritmuggar.

  SvaraRadera
 8. vad för sorts mjölksyra har du i ansiktet? är beredd att göra vad som helst för att bli av med dom elaka besökarna i ansiktet!

  SvaraRadera
 9. Anonym: Det är mjölksyra på flaska som jag har köpt på hälsokosten!

  SvaraRadera
 10. Jag har en speciell kaggemugg på jobbet. Blir tokig om någon tagit "min" kopp. Haha. Kaffet smakar inte lika bra utan!

  SvaraRadera