tisdag 16 februari 2010

Det är bara att tuta och köra

Första gången jag körde upp backade jag in i en snödriva och fastnade. Idag gjorde jag ett nytt försök och allt gick så himla bra och jag kände mig så grym, ända tills jag skulle göra en parkering, av den enklaste sorten, och råkade köra på en annan bil. Inte köra på som i en våldsam frontalkrock, utan som i toucha kofångaren. Det skulle jag inte ha gjort. Surprise, suprise. Nä, det blev inget körkort den här gången heller. Konstigt nog känner jag mig rätt glad ändå, jag har kanske inte fattat vad det var som hände än. Och jag som har laddat upp med tröstchips, tröstbad och tröst-TV-serier. Jag får väl försöka att bli lite ledsen då…11 kommentarer:

 1. Du kan köra en trede ch även en fjärde gång om det behövs, det är inte hela världen att misslyckas. Och du får bra träning på vinterkörning.

  Sv. Jag ska berätta/skriva om utställningen när jag har varit där.

  SvaraRadera
 2. Du kan köra en trede ch även en fjärde gång om det behövs, det är inte hela världen att misslyckas. Och du får bra träning på vinterkörning.

  Sv. Jag ska berätta/skriva om utställningen när jag har varit där.

  SvaraRadera
 3. Men vilken otur att du touchade till den där bilen.
  Jag tror på att din tredje uppkörning kommer att gå galant! =)

  Kramen!

  SvaraRadera
 4. 3 gången gillt sägs det.

  tackar, mer kommer det komma i min samling:)
  hehe nej trodde inte att du ville det heller, var bara att jag kom in på det spåret när du skrev om det. Att det faktiskt skulle vara kul om dom gjorde något med någon som har en glad historia bakom sig.

  SvaraRadera
 5. nästa gång fixar du det.
  sen har du kört bil i tre år.

  och minns inte dom två första uppkörningarna!

  du fixar det sen!

  SvaraRadera
 6. Men attans vilken otur du har tjejen - kanske ska vänta tills snön gett sig av - har fått för mig att det är dubbelt så svårt att köra upp i snö - själv kör jag faktiskt inet bil i snö överhuvudtaget. Litar inte på mig själv eller bilar och vill fortsätta leva ett tag till.

  ...just det, jag är hemma i snön igen. Den bläiga snön, har aldrig längtat så mycket efter våren som just idag.

  SvaraRadera
 7. Ja, det var faktiskt lite roligt, dock satt vi i två olika rum. Jag tror på nästa gång! Då kommer det säkert gå hur bra som helst!

  SvaraRadera
 8. låter farligt de där med körning, lär ju vara lättare utan detta väder. men nästa gång så klarar du nog det rar :)

  SvaraRadera
 9. Jag har min tjänst i restaurangen men varvar i mellanåt med att vara i receptionen. Där hänger jag mest för tillfället. Just för att jag är en sån rastlös själ som lätt tröttnar om jag inte utvecklas hela tiden. Ikväll blir det dock lite serveringsjobb. Blir skoj! Vi är ett gott gäng på mitt jobb. Vad roligt att du har varit där! Det är alltid roligt att höra vad folk som varit där tycker och tänker. Feedback är så viktigt! Kanske träffade du till och med mig under din vistelse.. Vem vet.. :)

  Nästa uppkörning fixar du! Glöm, gör om och du fixar! Jag tror på dig! Jag tror bara att du har grym otur. För du kan ju köra bil! Vi tar nya tag! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Heja heja! Det går bra tillslut.

  SvaraRadera