tisdag 2 februari 2010

Det är hårt

Shit! Jag sätter på TV:n och det första jag ser är Dolph Lundgren vräka ur sig "Dying is easy, rock n roll is hard". Han sitter visst i TV-soffan på SVT och gör reklam för sin nya film. Jag stänger av, jag har inte ens hunnit få i mig mitt morgonkaffe. 11 kommentarer:

 1. Jo allt e fint. Kunde nog inte mått bättre alltså :) hur e de me dig? Hahah Dolph borde lagt av förlängesen :)

  SvaraRadera
 2. Jo allt e fint. Kunde nog inte mått bättre alltså :) hur e de me dig? Hahah Dolph borde lagt av förlängesen :)

  SvaraRadera
 3. Var det lite för mycket på morgonkvisten med såna coola utsagor? Hahaha... Herre gud Dolph alltså. Läste en lång intervju med honom i GP förra helgen. Hyfsat självupptagen kille. Ikväll ska jag testa indoor walking på friskis för första gången. Har bara hunnit med familjegympa än så länge (en elefant balanserade, vi smyger och så då markoolio som sagt). Tycker att det är skitkul med din nya blogg! kram

  SvaraRadera
 4. Haha, vilken underhållning!

  SvaraRadera
 5. Hahaha nej va fan, har han inte lagt det där på hyllan.
  Förstår att du behövde nå starkt för att palla med sådan nyhet:D

  Tack så mycket!!!!

  SvaraRadera
 6. Nä, vet du vad. Då tror jag du mår bättre av att se oss sjunga & dansa på Stockholms gator!! Kram Egoflow

  SvaraRadera
 7. haha ja smart..måste vara därför man blir så törstig

  SvaraRadera
 8. ja, det är inte klokt hur många gånger om igen man kan bli beroende av satc!
  fast nu har jag sett klart alla säsongerna (igen) och ska försöka hinna med bloggen istället, haha!

  blåmärket fick jag genom att ramla över ett bord och sätta mig på armstödet på en stol. ehm, ja. jag trampade snett, det var därför jag ramlade!

  SvaraRadera
 9. sno på bara =)
  kan du inte lägga upp bilder på dina tatueringar?

  SvaraRadera
 10. hahaha ah det va en tuff start på dagen x)

  SvaraRadera
 11. Jag säger "Dricka pepsi is easy, dammsuga soffan is hard"

  SvaraRadera