måndag 8 februari 2010

Fifi Ink I

Jag tänkte att jag skulle visa upp mina tatueringar, så här och nu börjar en miniserie i fem delar om mina gaddningar. De kommer att visas i kronologisk ordning och med stories i bästa Miami Ink-stil.Min första tatuering. 
Jag ville ha tabuleringar redan när jag var liten, men jag fick förstås inte göra några för mina föräldrar. När jag hade flyttat hemifrån och skulle fylla 20 samma år var det dock hög tid för min första gaddning. Jag var gothare på den tiden och och ville ha en väldigt enkel tatuering utan en massa färger och detaljer och valde en enkel fladdermus. Det är 8 år sedan jag gjorde den och jag har aldrig ångrat den. Dock behöver den fyllas i lite eftersom den inte är helsvart längre och i samband med att jag fyller i den funderar jag på att bygga på den lite. Med vad vet jag inte än, så jag väntar på att rätt idé ska slå mig.15 kommentarer:

 1. Tack! Riktigt snygg tatuering!
  Det är ett frågesportsspel till Playstation, riktigt kul, speciellt när man är några stycken.

  SvaraRadera
 2. Fin, det är snyggt med tatueringar som inte har så mycket färger tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag gillar den. Ska göra en g-klav ungefär där, fast högre upp, lite mellan nacken och ryggen :)

  SvaraRadera
 4. svar;det vill jag med =) dom är nog rätt dyra.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag känner att det behövs. Annars kommer jag krevera här i min ensamhet, men nu sitter jag och planerar semester i Uganda och oj vad lycklig det gör mig!

  Tänk dig själv att få ett mail med bland annat "Im glad you're fine having things unplanned....only thing im really looking forward to is camping at the falls....im sure u will love it..." :D

  Haha, jo.. En ny bibel vore skoj, men jag tror inte att jag kommer skriva den.. ;)

  SvaraRadera
 6. Den är så läcker!

  Sv, Jag ska höra med ponnysarna om det är några frivilliga modeller så får vi se, hehe!

  SvaraRadera
 7. Tack! snyggt! Utflykter på arbetstid låter inte helt fel =) Va jobbade du med då? Min syrra jobbade i lör kväll, fick betalt för att titta på melodofestivalen å äta godis medan en annan sprang livet ur sej.

  SvaraRadera
 8. åh nu kommer äntligen tatuerings inläggen, det har jag väntat på, tjoohoo!
  ska bli spännande att se alla :)

  SvaraRadera
 9. haha ja riktigt hålligång, man kan tilloch med springa hem efter krogen utan att ha ont i fötterna:)

  hur många tatueringar har du?

  SvaraRadera
 10. Vad fin...och läcker och cool på samma gång =)

  SvaraRadera
 11. Snygg! Låten funderingarna gro.. plötsligt får du KLICKEN ahaa.. just så vill jag fixa till det!!

  SvaraRadera
 12. Fin, men väldigt svart. Jag vågade inte tatuera mig så länge min pappa levde. Som kriminalare hade han en viss syn på tatueringar....

  SvaraRadera
 13. har en gbgvän som har exakt likadan på samma ställe :)

  SvaraRadera
 14. Min son satt ijämte när jag läste detta och ville självklart också ha en batman tatuering! Dock är han sju så han får allt vänta lite...
  Grymt cool var den i alla fall

  SvaraRadera