söndag 28 februari 2010

Game books

Jag kom precis hem från en liten tur på stan, där jag tog en liten sväng på bokrean, med betoning på liten, jag var väl inne på Akademibokhandeln i 5 minuter.
I vilket fall så fann jag två härligt klatschiga böcker som ska göra mig mer allmänbildad inom ämnena Musik och Sex:Zoom blev genast väldigt intresserad av sexboken, jag vet inte hur jag ska tolka det.Till Niklas köpte jag två böcker av en av hans favoritsångare; Nick Cave.
När man köper presenter till folk är det alltid bra att köpa något man själv har nytta av, så här skulle man kunna säga att jag slog två flugor i en smäll.

För övrigt så har jag idag bakat ett filmjölksbröd med nötter och torkad frukt som är så vansinnigt gott att jag är rädd att jag ska råka äta upp båda limporna på en gång och sedan kräkas. det är nog bäst att jag går ut. Jag går och tränar istället och när jag kommer hem ska jag gömma bröden i frysen.
9 kommentarer:

 1. Tack! Haft en jättebra helg, synd att den snart e slut bara ;)

  SvaraRadera
 2. Jag vill också gå på bokrea men min ekonomi tycker inte det just nu tyvärr :P

  SvaraRadera
 3. Sv: Gör du sånt? Fan va bra du är! Jag tänker alltid att jag ska göra det när jag ser någon som ser bra ut eller har något snyggt på sig, men jag gör det aldrig. Dumt! Jag är onödigt bra på att tänka men sämre på att sätta mina tankar i bruk.

  Precis! Man har ju en viss respekt för en ilsken tant liksom.

  Ooh, Nick Caves bok ja! Den har jag helt glömt, måste ha måste ha.

  SvaraRadera
 4. Jag vill ha recept på filmjölksbrödet...eller är det kanske ungefär liknande som jag bakade en gång. Hälsobröd med rågkross, dinkel, vetegroddar och russin? Ingen jäst i utan bikarbonat istället har jag för mig.

  SvaraRadera
 5. Du kan väl berätta sen om de var ngt att ha?

  SvaraRadera
 6. Först och främst: så himla praktiskt att man får upp en ruta att kommentera i, så kan man se den och det man svarar på samtidigt, man glömmer ingenting! GENIALISKT! Annars glömmer jag alltid hälften. haha

  Förvisso var kanske inte så jättemycket av det du skrivit något att svara på, men det var lustigt att så många säger som jag, haha. Jag tror jag kommer bli en jätteaktiv pensionär! Men din kattplan låter finemang, akta så de inte blir inavlade bara..

  Och ja, hon bad redan innan vi åkte till Uganda att jag skulle köpa med smycken, så då var det ju bara att göra det.. ;)

  Ponnyn, förresten.. Jag såg sen i typ nästa inlägg att det var så, haha! Den är himla söt i alla fall!

  SvaraRadera
 7. hehe fingrade på samma böcker på bokrean faktiskt, men det slutade med en bok om Bob Dylan istället...

  SvaraRadera
 8. Åh, gott bröd. Du skulle inte kunna maila receptet till mig? ;)
  organised_confusion@hotmail.com

  SvaraRadera