fredag 5 februari 2010

Hallux Valgus

Jag vet att det är fult att glädja sig åt andras olycka, men jag kan inte låta bli att le lite när jag ser att självaste Victoria Beckham har en värre knöl på foten än vad jag har:

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6538357.ab

Dessutom är inte min stortå så där snedställd, det är bara det att jag har en knöl bredvid tån och att knölen värker ibland. Dock måste jag erkänna att jag blir lite orolig när jag i artikeln läser att tillståndet går att operera, men att steloperation kan bli enda lösningen om man väntar för länge. Hur länge är länge undrar jag? Kan jag vänta i tio år till tror ni?2 kommentarer:

  1. Hmm, som tur är så har jag aldrig haft nåt sånt. Kanske värt att kolla upp det där ändå? För säkerhets skull.
    Detsamma!

    SvaraRadera
  2. Det finns stötdämpade skydd på apoteket :) Kostar 200 kronor men då kan det tvättas och användas nästan föralltid haha :)

    SvaraRadera