måndag 22 februari 2010

Helgen


Jag tyckte det kunde vara kul att se lite somrig ut medan snön vräkte ner
Det blev återigen fredag och vi sjöng Sing Star hemma hos mig, drack öl och var glada. Och det var ingen som blev direkt mordisk, även om vissa blev lite sura, nej, mycket sura när de förlorade. När vi hade tröttnat på att skräna var planen att ta oss till Nöjesguidens fest på Trädgårn, men efter att ha väntat på spårvagnar som aldrig kom och insett att kön till Trädgårn var kilometerlång och att de många minusgraderna inte gjorde det mysigt att stå utomhus, drog några av oss till Sticky Fingers, de andra tappade vi på vägen. I vanlig ordning blev det glädjedans där tills vi blev hungriga och avslutade kvällen på Burger King. Vi köpte varsitt Kids Meal och blev uppriktigt förvånade när kassörskan frågade om vi ville ha leksaken också. När vi sedan såg leksakerna förstod vi varför hon hade frågat; jag fick en kasst gjord hund i en bil och min kompis fick en gammal gumma. Vargen och mormodern från Rödluvan hävdade min kompis att det skulle föreställa, men jag förblev något tveksam. 


Hela lördagen spenderades i soffan för min del. Nej, nu ljög jag lite, jag gick faktiskt ut för att köpa pizza. Men förutom det satt jag hela dagen och kollade på Weeds, och letade kattungar.


Igår tog jag en sväng på löpbandet, kollade på mer Weeds och kattungar och träffade en kompis och tog en pizza igen. Och vips, så var det måndag igen!15 kommentarer:

 1. Låter som en härlig helg! Ursnygg klänning!
  Ja, det tror jag också.:)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också det. Mamma och pappa håller inte med, men syster kommer hem på söndag så då kan jag ta henne. Jag vill ju inte att mina föräldrar ska behöva vara ensamma..

  Glömde tacka för i fredags, det var himla trevligt att få förlora i Singstar.

  SvaraRadera
 3. Jag känner också för att se somrig ut men likt förbannat så sitter jag här i tjocksockar och fleecetröja.

  SvaraRadera
 4. Helt rätt att köra sommartema!

  Sv. hehe vet inte om det med harrys, finns nog på många ställen! varit på den i jkpn för övrigt!

  SvaraRadera
 5. Najs helg =)

  Och kika på kattungar.Ska du skaffa en liten kissekattunge?

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Men vilken härlig outfit :D

  SvaraRadera
 7. Sv. Han tackar för grattiset =)

  SvaraRadera
 8. I love your style! Kanonsnyggt!:)

  SvaraRadera
 9. Tack! Jag älskar min nya vägg :)

  Åh du har en sånn klänning jag tänkte köpa, monki va?

  SvaraRadera
 10. åh det finns ingen vackrare coolare snyggare more lovelier gorgeous än du gumman..och attans satan att du inte ska på sonisphere =(
  men hmm metal town kanske?

  SvaraRadera
 11. *vissla* sicken läckerbit :)

  SvaraRadera