torsdag 25 februari 2010

Känslan va

Det bästa med att ha körkort är att man kan köra runt med radion på och för full hals vråla med till gamla rocklåtar. Att jag sedan inte hittar någonstans och körde vilse på den otäcka ön Hisingen gör ingenting, någon gång kommer jag ju alltid fram. Eller att det kom mängder med blötsnö när jag körde så jag knappt såg något. Eller att jag ibland slirade när jag skulle svänga. Nä, ingenting kan ta den där känslan av frihet ifrån mig. 


Och tack till alla er som har gratulerat mig till körkortet!

3 kommentarer:

 1. Störthärligt!

  Jag minns min första biltur med bara migsjälv i bilen. Vilken känsla!

  Och jag minns det lilla jag köre i göteborg i somras. Vilken skräckkänsla, haha!

  SvaraRadera
 2. Alla vägar leder till Hisingen...om det inte råkar vara dit man vill.

  SvaraRadera
 3. Varför hatar alla Hisingen?

  SvaraRadera