söndag 14 februari 2010

Lycka är ett eget hjul

Jag har kollat en del på tv6.play de senaste dagarna och mitt i Weeds och The Vampire Diaries kommer det alltid en käck trailer för Lyckohjulet. Första gången jag såg den tänkte jag men vad gör Hans Wiklund i ett sådant program, han är ju en seriööööös filmrecensent! Och vet ni vad? Nästa gång jag såg trailern insåg jag att Hans Wiklund förmodligen tänker samma sak, för han ser verkligen ut att skämmas genom hela trailern, och inte bara han utan även Hannah Graaf, som till och med tittar ner lite generat. Tyvärr hittade jag inte trailern på YouTube, men jag rekommenderar er att kolla på Weeds eller något annat skoj på tv6.play så ni själva kan se när Hans Wiklund sist i trailern säger DET vill vi inte missa! och ser ut att vilja sjunka genom golvet. 


Nu kanske det låter som om jag diskar Hans Wiklund för att han gör ett program som Lyckohjulet, men så är det inte fallet. Däremot börjar jag tänka lite konspirationsteoretiskt; har han blivit osams med någon på TV? Har Nils Petter Sundgren hävdat att Wiklund är så 2009? Har Wiklund blivit för gammal för att vara cool eller för ung för att vara gammelcool som Sundgren? Har Wiklund tröttnat på film och vill syssla med familjeunderhållning? Eller är Lyckohjulet första steget på väg mot något stort för Wiklund, siktar han på Oscarsgalan? Har du några egna teorier?10 kommentarer:

 1. jag är kass på teorier men sugen på vampire dairies, är det bra?

  SvaraRadera
 2. haha konspirationer är skoj.
  och jag låg och tänkte på det idag när jag såg en snutt av det programmet. dom skämta om victorias kariär i spanien som en sådan och han svarade att hon hade jobb som han. och han verka tycka det hela var en smula pinigt.

  SvaraRadera
 3. TV4 verkar ju sparka alla"gamlingar" nu för tiden! Stackars Hasse Basse.

  SvaraRadera
 4. Han behöver nog bara extra tillskott i kassan ;-)

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag bor i Varberg för tillfället och jobbar på Varbergs stadshotell & Asia spa. Får se vad som händer med flytt och grejor i framtiden. Men lite småsugen är jag på att dra vidare.. igen..

  Hoppas att du har haft en fin alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 6. Jag är anhängare av din teori. Blev helt stum av förvåning när jag såg honom i reklamen för Lyckohjulet.

  SvaraRadera
 7. Jag är anhängare av din teori. Blev helt stum av förvåning när jag såg honom i reklamen för Lyckohjulet.

  SvaraRadera
 8. Jag är anhängare av din teori. Blev helt stum av förvåning när jag såg honom i reklamen för Lyckohjulet.

  SvaraRadera
 9. Jag tror det har med pengar och göra. Nedladdning = mindre biobesökare = mindre behov av filmrecensenter. Ekonomin slår ut oss alla.

  SvaraRadera
 10. jag är kass på teorier men sugen på vampire dairies, är det bra?

  SvaraRadera