onsdag 3 februari 2010

Muscle and hate

Hurra! Äntligen är jag tillräckligt frisk för att gå och träna. 
Det har blivit si sådär med träningen de senaste månaderna; två förkylningar, flera vistelser i Säffle och allmän leda har gjort att jag inte har kunnat träna regelbundet. Men nu ska det bli som vanligt, 3-4 pass i veckan. Konditionen ska bli bättre än någonsin, musklerna ska inte bara komma tillbaka, de ska bli ännu starkare och ännu synligare. Reclaim my body!


Förr, när jag inte hade tränat så länge, var jag lite nojjig över att få synliga muskler. Jag ville se vältränad, men inte muskulös ut, varför jag undvek att gymma. Nu skiter jag i det där. Det är kul och gymma, det är grymt att vara stark och får jag biffiga muskler, ja, då får jag väl det. 


Jag säger som Nitzer Ebb: Muscle and hate13 kommentarer:

 1. Då tycker jag dsu ska göra det :)

  ha en bra träning :)

  SvaraRadera
 2. Kul att du kan träna igen! Även jag älskar synliga muskler, och muskler det ha jag men de synns inte så värst mycket eftersom jag har en hel del underhudsfett. Men snyggare kropp får man!

  SvaraRadera
 3. Härligt med träning. Synliga muskler är snyggt!
  Jag har kommit igång rätt bra nu efter julledigheter och godisätande.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh det tycker jag :)

  Åh jag älskar att gymma :) hur ofta tränar du?

  SvaraRadera
 5. om du gillar styrketräning skall du självklart göra det. fast jag tycker faktiskt att muskler är coolt och faktiskt väldigt pratiskt att ha.

  kram.

  SvaraRadera
 6. När ska jag ta tag i mitt gymmande då?

  SvaraRadera
 7. haha, jag signerade tydligen med mitt liunamn, haha

  SvaraRadera
 8. haha, jag signerade tydligen med mitt liunamn, haha

  SvaraRadera
 9. jodå, det känns bra.. har blivit förkyld dock.. men annars så.. ;)
  vad skönt att komma igång och träna efter ett uppehåll sådär.. :)

  SvaraRadera
 10. Det är så snyggt med muskler! Jag känner mig så himla nöjd med att jag kommit iväg nu i veckan. Det värsta för mig är alltid innan jag hittar på ett ställe, innan jag vet hur allt funkar. Blir jättestressad av att inte känna till stället. Men sen när jag gjort det några gånger så är det helt lugnt. Men de där förkylningarna är sega. I synnerhet vid den här tiden på året. Det känns som att de aldrig släpper. Kul i alla fall att du är frisk nu och kan dra igång igen!

  SvaraRadera
 11. JA träna på! Träningen gör en pigg och ger så oerhört mycket energi som man inte vet att man ens har!

  SvaraRadera