lördag 6 februari 2010

På snoppfronten intet nytt

Det blev fredag igen och jag tog på mig min nya kavaj, yes, koftatjejen har blivit vuxen och köpt sig en kavaj, tog med mig Niklas och åkte hem till Maria. Maria hade också blivit vuxen och hade på sig en precis likadan kavaj, så vi låtsades att vi var småflickor i likadana kläder istället för storflickor. Vi drack öl med goda vänner, samlade slackerpoäng i Chez Geek och smulade med chips i Marias nya lägenhet. När ölen var slut och Maria hade korats till släcker åkte vi till kära gamla Andra Långgatan och intog mer öl på Kelly's. Vi hade äran att dela bord med en kille som hade kissat på en strömförande ledning och fått 240 v rakt in i snoppen. Killen var fem när det hände och han försäkrade oss om att det gjorde vansinnigt ont. Vi trodde honom, särskilt de av oss som har egna snoppar. Dessutom berättade killen att han som elvaåring blev slagen med ett tennisrack rakt på snoppen. Sedan dess hade det dock varit lugnt på misshandla-snoppen-fronten försäkrade han oss om.6 kommentarer:

 1. På den fjärde dagen blev jag full. Och så var det med den saken. (Femte dagen betyder således bakis)

  SvaraRadera
 2. Vad gjorde jag när han berättade allt det där? Hur kunde jag missa en sån sak?

  SvaraRadera
 3. Hehe men ja fick ju en nitlott:-( men nu köpte ja Två till som ska skrapad senare :-)

  SvaraRadera
 4. Hehe, stackars kille =)

  Jag köpte en kavaj förra året, men har inte använt den än.Men det kanske kommer så småningom.

  SvaraRadera
 5. Verkligen generöst av killen att dela med sig av hela sin penis-pain-history. Kelly's rules! :)

  SvaraRadera
 6. Antagligen då.. så himla typiskt! Men jag hade roligt ändå!

  SvaraRadera