tisdag 9 februari 2010

Popcorn and TVJag har tryckt i mig popcorn medan jag har fascinerats av att jag för allt i världen inte vill missa ett avsnitt av Mästarnas Mästare. Kom igen! Ett gäng avdankade idrottare som tävlar i lama grenar där de får visa hur strategiska eller uthålliga de är, hur kul kan det vara? Hur kul som helst uppenbarligen. Fast det är inte själva tävlingarna som är det roliga, utan personerna. Patrik Sjöberg är rolig på riktigt, medan några andra är så torra och tråkiga att de blir roliga. Också tycker jag illa om Catrin Nilsmark. För att hon är golfare. Det är något med mig som gör att jag tycker ohyggligt illa om golf och dess utövare. Jag vet inte varför det är så, och ärligt talat bryr jag mig inte. Jag vill inte ens ändra på detta faktum eftersom jag tycker att det är berättigat. Golf är inte en sport, det är ett sällskapsspel, och sällskapsspel har man inte stora mästerskap i. Sällskapsspel skapar inte miljonärer. 'nuff said. God natt!11 kommentarer:

 1. aj då, jag som spelat golf i ca 15 år. slogs för att få bli bäst innan det gick skit.

  SvaraRadera
 2. oj, nu blev jag så sugen på popcorn att jag knappt kan tänka på annat! ;P

  SvaraRadera
 3. åh vad gott...nu blev jagsugen på popcorn också ;-)

  SvaraRadera
 4. jag håller med om golfen faktiskt.

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig kväll! Har aldrig förstått mig på golf, tycker att det är så fruktansvärt tråkigt.(Har provat spela ett par gånger.)

  SvaraRadera
 6. Haha... skön diss av golf! M är för övrigt MYCKET förtjust i sjöberg. Kram

  SvaraRadera
 7. Jag älskar också det programmet, men jag har svårt med Sjöberg som jag upplever som en mobbare och översittare. Haha ska vidarebefordra dina tankar om golf till min golfälskande pojkvän.
  Vilken söt popcornskål!

  SvaraRadera
 8. Sv: Mitt humör och hur jag mår går väldigt upp och ner just nu. Idag är en bra dag för mig. Hoppas att din dag också är en bra dag!

  Jag är för övrigt ivrig och nyfiken på nästa tatuering som ska visas upp.. :)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Håller med, golf är inte en sport!

  SvaraRadera
 10. om jag kommer på vad min nästa ska vara så blir den nog gjord i thailand

  SvaraRadera
 11. älska popcorn! mumma :)

  jag är i gbg 4-9 mars, och jaa, vi skall bli fulla, rangla runt på andra lång och vidare in mot framtiden :)

  SvaraRadera