torsdag 4 februari 2010

SockerConny

När jag och Niklas nyligen hade börjat gymma tillsammans sa Niklas att jag är het när jag gymmar, men att jag gör ankmun när jag tar i extra hårt. Han försökte visa hur det ser ut när jag gör ankmun, men han sa att han inte har tillräckligt bred mun för att kunna visa ordentligt. Hädanefter fick jag ibland skrattanfall på gymmet när jag kände att ankmunnen var på gång och jag sa strängt åt Niklas att inte titta på mig.

Sedan upptäckte jag att Niklas har en annan min när han tar i hårt, nämlingen en Conny Andersson-min. När jag ser den minen väntar jag alltid på att Niklas ska stöna "uuuhh" och säga "nu är du inte så jävla kaggig va?", men än har det inte kommit. Jag ger dock inte upp så enkelt, utan väntar med spänning, förr eller senare måste det komma.4 kommentarer:

 1. Jag gör också en ankmun! Eller i alla fall ungefär så, jag liksom börjar spänna överläppen och trycker ut den. Oerhört jobbigt när man redan känner sig som i fel element. ;)

  SvaraRadera
 2. HAHAHA! Du får hinta om att han ska börja säga så, så kommer det nästan gång ;D

  SvaraRadera
 3. Du är rolig du..

  gymma lugnt

  tack så jättemycket. semlan var god :)

  SvaraRadera