torsdag 4 mars 2010

En förtrollad värld

Vilken härlig dag jag har haft!
Det var förvisso rätt stressigt på jobbet, men när jag framåt eftermiddagen körde bil (fortfarande helt fascinerad av att jag få köra alldeles själv) och min favorit-köra-bil-radio-kanal Rockklassiker spelade Home Sweet Home och jag vrålade med så högt att det måste ha hörts in till fastlandet, då kände jag en sådan lycka och ett totalt inre lugn.


På kvällen gick jag och Niklas på Alice i Underlandet (i 3D förstås) och den var precis så underbar som jag trodde att den skulle vara. Vackra miljöer, fina figurer, fula filurer, söta karaktärer och onda snobbar - precis som det ska vara i en saga. Tim Burton är ett geni och jag önskar att jag ska trilla ner i ett hål imorgon så att jag får tillbringa helgen i en förtrollad värld. Jag vet då vilken tröja som åker på imorgon!
(och jag är på tok för trött för att vända bilden rätt, dessutom tycker jag att en spegelvänd bild passar bra i sammanhanget)


14 kommentarer:

 1. love the t-shirt !
  vill så gärna se den filmen så hoppas jag kan få med stefan till skövde och se den =)

  SvaraRadera
 2. Vill se den också! Det är 6 dagar kvar till premiären.

  SvaraRadera
 3. vad roligt att den var så bra! :D

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja, det var riktigt skönt att förhöret gick bra. Och gott att jag vann choklad, haha :p


  Åååh jag måstemåstemåste se Alice-filmen snart!!

  SvaraRadera
 5. Älskar din tshirt! =)

  Kolla in tävlingen jag har på min blogg.. Du kan vinna en "retro plastic" klocka från runn.se.. =)

  SvaraRadera
 6. Håller med de andra, t-shirten är fantastisk! Alicia vill också gå och se Alice i Underlandet!

  SvaraRadera
 7. Såg filmen igår. Tyvärr förstördes en del av en massa störiga ungar som satt och skrattade, ojade sig och pratade konstant under stora delar av filmen.

  Hur fan orkar dom. Dessutom betala 100 kr för att sitta och prata ...
  Så irriterande.

  Filmen var helt ok .. .varken bra eller dålig.
  Ser fram mot Robin Hood filmen :)

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 8. ojoj en film jag BARA MÅSTE se!!!!!!!

  SvaraRadera
 9. Ska se den ikväll..har väntat hur länge som helst! Ha de gött =)

  SvaraRadera
 10. helt perfa tröja, fan vad snygg den var :D
  jag vill mest av allt ha en joy div. tee nu. fy vad jag vill :>

  SvaraRadera
 11. Nu blir jag ännu mer sugen på att se filmen =)

  SvaraRadera
 12. måste se den filmen! så rätt att dom precis hunnit fixa 3D här i stan :D

  SvaraRadera
 13. heej snyggo!
  allt väl? längesen man hörde av dej ju. grymt snygg tröja!
  kramar

  SvaraRadera