måndag 1 mars 2010

Fuck femårsplaner

Nu har jag involverat Niklas i mina pensionärsplaner.
Han tyckte att det lät bra, men att vi måste skaffa oss ett hus till ålderdomens höst om vi ska kunna ha många katter. Så nu har vi bestämt att vi ska ha ett radhus i Kungsladugård, ett sånt där pittoreskt radhus i lite engelsk stil, inte ett jävla Svenssonradhus. Och jag sa att Niklas kan odla sten (han är geolog) i trädgården och jag kan odla katter inomhus, men Niklas vill hellre måla figurer till sina strategispel, så han får väl göra det. 


Vi har även gjort upp planer för veckan, eftersom det faktiskt är några år kvar till pensionen kanske vi ska leva lite i nuet också. Så vi har planerat in träning, Alice i Underlandet på bio (som jag har längtat!), myskvällar med Mad Men och besök av ett eller två småsyskon. 


Det här känns lovande. Både ålderdomen och veckan.5 kommentarer:

 1. Sv: Tack så mycket :)

  Åh va fint gjort av er!
  Gissa om den damen gick runt bland sina vänner och skröt om det sen ;)
  Jag måste verkligen börja göra sånt... Sprida lite glädjefrön bland allt det gråa.

  SvaraRadera
 2. Haha. Jag och mina vänner har redan bestämt vilket åldersomshem vi ska bo på - så att vi kan bo tillsammans så vi kan prata gamla minnen dagarna långa.

  SvaraRadera
 3. Ja, det tror jag det! :)

  Och ja, jag ser ju till och med själv hur lik pappa jag är.. Jag tror jag är det fortfarande också, faktiskt!

  Haha, dina pensionärsplaner är underbara! varför planera kortsiktigt när man kan planera en evighet i förväg? ;)

  SvaraRadera
 4. Det låter ju som en skitbra plan! Jag tänker också ha katter när jag blir gammal. Då kan vi även passa dem åt varandra om vi åker iväg på pensionärsresor till värmen och sånt där! :) kram

  SvaraRadera
 5. Det blir träning för min del också. Hade även tänkt se Alice i underlandet. Ska man välja 3D eller inte?
  Vi kanske ses på bion då ;)

  Bilder från resan kommer när jag får ett fungerande internet hemma. Förhoppningsvis blir det nästa vecka

  SvaraRadera