måndag 29 mars 2010

Gamla godingar

Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av Let's Dance. Jag försökte en gång med ett par kompisar som gillar precis alla fredagsfamiljeunderhållningsprogram som finns, men hu, vad trist det var.


Däremot känner jag mig väldigt sugen på att se amerikanska Dancing with the stars och det finns två anledningar till det. De stavas Shannen Doherty och Pamela Anderson.


Shannen, oh, Shannen! Vi hade nyligen fått TV4 i villan i Småland, i skolan pratades det om en serie som hette Beverly Hills. Det skulle vara en serie som innehöll snygga killar, bortskämda kids, kärlek, vänskap och tjejer med fräcka kläder. Jag såg ett avsnitt och sedan var onsdagkvällar det bästa jag visste. Kelly var en elak bitch, Brandon var söt, men präktig, Steve var ful, David var söt men töntig, Dylan var den farlige snyggingen och Brenda, oh, Brenda, hon var min favorit. Med sina allvarliga ögon och överbeskyddade och icke snorrika föräldrar försökte hon så hårt att passa in, att bli en av de coolaste, att få den snyggaste killen (Dylan). Brenda, det var dig jag kunde identifiera mig med.


Pamela Andersons rollfigur CJ kan jag inte påstå att jag identifierade mig med. Men oh, vad vacker hon var! Hennes blonda hår, hennes klotrunda tuttar, hennes långa ben som det tog henne minst fem minuter och en smörig låt att smörja in. Och jag gillade henne inte mindre av att det för mig som tjej var strängt förbjudet att tycka om henne. För på mellanstadiet var det så att killarna skulle tycka att Pamela Anderson var den hetaste bruden de någonsin hade sett och de skulle ha bänklocket tapetserat med bilder på henne. Vi tjejer var däremot tvungna att tycka att Pamela var plastig, ful och äcklig, det var djungelns lag. Istället fick vi hålla till godo med någon fånig Baywatchsnubbe som jag inte ens minns namnet på och han skulle hela tiden jämföras med Beverly Hillskillarna; "Vem hade du helst velat ha, Dylan eller Baywatchkillen?". Så min Pamelacrush förblev hemlig, och just att den var förbjuden gjorde nog att den frodades lite extra.


Nu ser jag fram emot att se mina gamla TV-loves i Dancing with the stars!

6 kommentarer:

 1. åh, det hade jag också velat kolla på. följer inte let's dance men pamela och shannen skulle vara skoj att se :)

  SvaraRadera
 2. Undrar vilka vänner det är du syftar på?
  Jag älskade Brenda tills Valerie dök upp, hon var både snyggare och mer bitchig än Brenda.
  Och Dylan är fortfarande min idealman..

  Och det är våren som gör att jag köper på mig randigt, jag kan inte riktigt ta ansvar för mina egna handlingar just nu..

  SvaraRadera
 3. Ja, fy fan.. Let's dance klarar jag inte heller av. Faktum är att jag klarar av väldigt få av svennprogrammen som regerar helgkvällar :P

  Ja, "Mitt så kallade liv" är bra. Men det finns inga subtitles, vilket jag tycker är lite synd, för ljudet är inte svinbra ;)

  SvaraRadera
 4. Brenda var min favvo också =)
  Kanske borde ta och se om beverly hills. Jag har inte sett serien sedan den gick på 4:an första gången.

  SvaraRadera
 5. Brenda var min favvo också =)
  Kanske borde ta och se om beverly hills. Jag har inte sett serien sedan den gick på 4:an första gången.

  SvaraRadera
 6. Brenda var min favvo också =)
  Kanske borde ta och se om beverly hills. Jag har inte sett serien sedan den gick på 4:an första gången.

  SvaraRadera