tisdag 30 mars 2010

Led me entertain youMin kollega har introt till den här låten som ringsignal och jag har verkligen fått den på hjärnan och lyssnat på den hundratals gånger i sträck på sistone. Jag har till och med vaknat upp mitt i natten några gånger och hört riffet i huvudet. Och jag har frågat mig själv varför jag aldrig har lyssnat på Led Zeppelin förut och varit så glad för att jag till sist har upptäckt dem.


Men.
Men sedan i morse sa Niklas plötsligt att jag lyssnar på den där gubbrockslåten igen. Va? Vadå gubbrock? Jag försökte förklara för honom att gubbrock är Credence och sånt, men då sa han att Led Zeppelin är psykedelisk gubbrock. Det här känns som ett hån riktat mot min person, för jag kommer aldrig finna mig i att jag är en person som lyssnar på gubbrock. Dessutom kallade Niklas Led Zeppelin för Thin Lizzy. Bara det va.

11 kommentarer:

 1. Man kan säga kukrock också. Det är väldigt mycket skrev, eller känslan däri, liksom. Led Zeppelin är världens bästa band. Bra där.

  SvaraRadera
 2. Ny och framför allt oväntad..

  Hate to break it to you, men Niklas har rätt, Led Zeppelin ÄR gubbrock, väldigt mycket..

  SvaraRadera
 3. sv Tack, jag är faktiskt ganska stolt över mig själv för en gångs skull! ^^

  SvaraRadera
 4. Nu kan du vinna en Amis på min blogg! =)

  SvaraRadera
 5. Gubbrock ska aldrig tas som något illa, speciellt då det ofta är ganska bra musik :D

  SvaraRadera
 6. Gubbrock kan vara ganska bra musik i mellanåt kan jag känna.. Så inget att skämmas för.. :)

  Sv: Tack för de fina orden! De gjorde mig oerhört glad!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket för gratulationen, hoppas allt är bra med dig=)

  SvaraRadera
 8. nej gubbrock är som du säger creedence..i viss mån springsteen..och acdc..

  Men zeppelin är rock.

  ..och jag gillar thin lizzy också.

  SvaraRadera
 9. Takk for kommentaren:)
  Kule bilder her inne!! Stilig med polaroid-looken også!:)

  SvaraRadera
 10. förmodligen ett av världens bästa riff.

  SvaraRadera
 11. Åh neeeej! Inte blanda ihop Zeppelin med Lizzy - och inte kalla det för gubbrock!

  Blir det någon festival i sommar?

  SvaraRadera