onsdag 31 mars 2010

Nedförsbacke

Idag tyckte jag att jag var tillräckligt frisk för att träna. Jag gick för första gången på core spinning, egentligen tycker jag inte att core ger så mycket, men jag tänkte att det kunde vara bra att ta det lite lugnt när jag precis har varit sjuk. Och ledaren tyckte nog också att jag skulle ta det lugnt, för vad är annars grejen med att spela Coldplay på ett spinningpass? Och innan sista låten, då ledarna brukar peppa som mest, säger ledaren "blunda, njut, nedförsbacke". Vad fan, hon måste ha missat själva poängen med spinning; att det ska vara svettigt, att det ska vara blodsmak i munnen, att man ska ta ut sig. 


Hur som helst. Jag blev så arg när jag hörde Coldplay på passet att jag fick värsta kicken, cyklade på som en galning och fick en nära-kräk-upplevelse. Precis vad jag var ute efter.5 kommentarer:

 1. Mjölksyra har jag aldrig hört talas om :O låter ont. Ja, för nya produkter snabbar ju på huden och drar ut orenheter och då får man räkna med neråt värkar.

  Hur står det till annars?
  Föresten varför har du bytt till blogspot?

  SvaraRadera
 2. Sv: Jo, fast när man väl kommer in i det går det rättså snabbt faktiskt :)

  SvaraRadera
 3. Det låter lustigt att ta det så lugnt på passet =)
  När man tränar vill man ju som du säger känna att man tränar.

  SvaraRadera
 4. Så det passet är inget kul? Hade lite funderingar på det men har aldrig kommit iväg på det..

  SvaraRadera