onsdag 10 mars 2010

Polisbloggen 2

I dagens Metro läste jag om ännu en polisblogg. Alltså en blogg som en påstodd polis uppges skriva. Metros artikelförfattare citerar polisbloggen och det står bland annat att polisen beskriver hur han och en kollega ollade en polisbil innan en kvinnlig kollega skulle ha den, att polisen ska ha hånat en självmördare genom att skaka hand med denne och att han ska ha kastat sten på en självmordskandidat. Det är totalt osmakligt, men likväl skrattar jag när jag läser det för det är så makabert.
Och jag inser att min egna lilla "polisblogg" från förra veckan kanske skulle kunna vara verklig. Hur knäppt är inte det?


(Metros artikel finns här, men versionen i pappersMetro var smaskigare.)1 kommentar:

  1. jag tänkte på dig när jag läste artikeln, ett tag trodde jag att Metro kopierat din blogg :D

    SvaraRadera