fredag 12 mars 2010

The Queen

God morgon!
Jag vaknade, gick upp och kände att det här riskerar att bli en lång och småtråkig dag innan helgen tar vid. Men så gick jag in på Aftonbladet för att ha något att skumma igenom medan jag trycker ner gröten, och fann ett förtal av bästa sorten; att Drottning Silvia har Alzeimers! Det var en reporter på Svensk Damtidning som hade skrivit på sin blogg att Silvia lider av sjukdomen, varpå hovet hade gått ut och dementerat. 


Jag känner på mig att bloggosfären kommer att få ett uppsving med dessa nischade, avslöjande bloggar; hovblogg, polisblogg, vad finns det mer? Vad kan vi önska oss? Kommer bloggar att bli den nya freak showdokumentärerna på TV?8 kommentarer:

 1. det finns en ganska stor risk för det... ;>

  SvaraRadera
 2. jadu vardagaen e jävligt trist för tillfället. men snart kommer väl våren med sol och då kan man hoppas att humöret blir lite bättre =)

  vad har du för dej nuförtiden då?
  kramar

  SvaraRadera
 3. Allt är nischat! Jag själv lever bara kring adoption just nu med en egen blogg kring ämnet :)

  SvaraRadera
 4. Jag saknar en prostitutionsblogg. Det vore intressant att läsa. En seriös sådan alltså.

  SvaraRadera
 5. Hhaha nä vem behöver en ursäkt egentligen :P har fröken för roliga saker för sig då?

  SvaraRadera
 6. Hhaha nä vem behöver en ursäkt egentligen :P har fröken för roliga saker för sig då?

  SvaraRadera
 7. re: Håller med, förjävla bra film. Sorglig dock.

  SvaraRadera
 8. Haha, ohhh no! Jag bryr mig faktiskt inte. Är inte insatt i kungafamiljen.

  Och det låter som att ni hade mysigt om ni tog efter Maria Montazami. Blev det några inköp av "tassels"? Haha!

  Ha en trevlig lördag. =)

  SvaraRadera