lördag 13 mars 2010

Skalman

Nu har jag jobbat kontorstider i några månader, istället för att gå på schema som jag gjorde förut. Och scheisse, vilken inbygd väckarklocka jag har fått. Nu vaknar jag ta mig fan 6:30 varje dag, oavsett det är vardag eller helg, 6:30 är jag klarvaken. Det värsta är att jag är så in i norden klarvaken att det inte finns en chans att jag kan somna om. Ögonen är liksom uppspärrade och kroppen blir rastlös av att bara ligga still. På grund av detta får jag förstås en faslig sömnbrist på helgerna när jag går och lägger mig senare och jag har aldrig den där utvilade känslan när arbetsveckan börjar igen.


Just det, min inre väckarklocka är ute i god tid också. Jag ställer nämligen alltid klockan på 6:39, men jag vaknar prick 6:30 och de där 9 minutrarna innan jag ska gå upp ligger jag alltid på helspänn. 7 kommentarer:

 1. jag är precis likadan. Dessutom vaknar jag kl 6 på lördagsmornar för jag är så van att gå upp då på vardagarna.

  SvaraRadera
 2. Jag har nog tur som kan ligga och dra mig i sängen i evigheter på helger. Även om jag råkar vakna tidigt.

  SvaraRadera
 3. nämen grattis till körkortet då snyggo :D fan va najs. och kattunge med! nu blev jag avis. samma ras som dina andra finingar? =)

  då får jag kika in på din andra blogg med. jag e oxå velig i perioder. det brukar komma och gå och man ska ju inte blogga om man inte känner för det :)

  jäkligt typiskt att du missar soniphere :( det är sommarens höjdpunkt för min del. haha en kompis kanske ska jobba backstage så jag har trackat honom att han ska fixa grejer ur mötleys place ;D man kan ju drömma iaf!

  kram

  SvaraRadera
 4. Min klocka ringer 05.50 varje morgon - och jag är sur varje morgon över att jag måste gå upp. fast jag är en hejare på att snooza - och supersnabb på morgonen. Så jag behöver bara 15 minuter från det jag vaknar tills att jag måste springa till tåget. Ändå hinner jag ta outfit bilder varje morgon haha. Det är förklaringen till att jag ser förfärligt trött ut ibland.

  SvaraRadera
 5. Coolt! Det var lite sisådär kul, för vi hade inte förberett oss jättebra med frågor och grejer, men i höst är det ju på riktigt så det lär bli roligare då ^^

  SvaraRadera
 6. Vilken jobbig sits, Saffy. Men kroppen mår nog bra av att vakna av sig själv? Eller? Har för mig att jag hört det någonstans.

  SvaraRadera
 7. Jag brukar vakna ungefär samma tid på helgerna som på vardagarna. Men som tur är så har jag inga problem med att somna om på helgerna =)

  Sv. Girl interrupted har jag inte sett så jag ska ta och se den framöver.

  Kram!

  SvaraRadera