måndag 29 mars 2010

Sur


Jag vet inte hur ofta jag får höra att jag ser arg eller sur ut. Ibland är jag det, ibland inte. Visst, jag är ingen tvångsmässigt glad Mia Törnblom, men jag är inte världens Butter heller. Men att jag inte ser glad ut för jämnan verkar störa folk, till och med så pass att främmande människor kommer fram till mig och säger att jag ser arg/sur ut. Jaha, vad svarar man på det? Att jag var glad fram tills du kom hit och öppnade käften? Att jag gillar att vara sur balnd folk? Att jag har väldigt hängande drag som gör att jag alltid ser arg ut?


I vilket fall. I kvällens avsnitt av Hollywoodfruar tog Maria Montazami botox och  sa efteråt att hon inte kan se så där arg och otäck ut och att det väl är bra. Så jag tänkte att jag kanske borde ta botox så att folk slipper lida av att jag inte ser ut som en solstråle. För det verkar ju vara snudd på kriminellt att inte se glad ut.


Eller också så fortsätter jag att se sur ut och säger Fuck You till alla som har problem med det.10 kommentarer:

 1. Ja, det tycker jag du borde.
  Hittade faktsitk en del snygga diadem men ingen som föll mig i smaken direkt.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt^^ Jag har själv fyra katter, och de är helt underbara husdjur.

  SvaraRadera
 3. Sv: Regnbågs-tröjan är tyvärr redan såld! :(

  SvaraRadera
 4. Haha... jag har också fått höra det flera gånger. När jag gick på folkhögskola i danmark kom en av mina svenska klasskompisar fram till mig och sa att han hade pratat med några av danskarna och kommit fram till att jag såg onödigt allvarlig ut och att jag kanske kunde tänka på att le lite mer. Det skulle se trevligare ut. Jag fick lust att berätta för honom exakt hur ful jag tyckte att han var men lät bli. En annan gång när vi diskuterade ojämlikhet och annan skit sa en tjej i klassen "men herre gud kan inte ni bara slappna av och vara lite glada istället!?". Eh....

  SvaraRadera
 5. Äh, var glad över att ingen säger att du ser tysk ut.. (Min senaste nationalitet tydligen.. jag är så jävla sur för det)

  SvaraRadera
 6. haha så rätt, för jag får också höra det ibland. Jag ser ju bara ut så när jag stänger munnen. Vad ska man göra åt det?

  SvaraRadera
 7. Jag tycker vi säger fuck you till alla som håller på... Har precis samma problem. Inget får mig så sur som när folk orkar säga att jag ser sur ut. OCH!?

  SvaraRadera
 8. Egentligen ska man ha en dräpande kommentar på lager när någon kommer fram till en och har åsikter om huruvida man går runt och ser sur ut.
  Speciellt om det är främlingar. Vad har de för rätt att lägga sig i.

  Sv. Ja, beverly hills säsongerna borde ta ett bra tag att plöja igenom =)

  SvaraRadera
 9. haha det där får jag höra jämt också..but i´m just not a smiling kind of girl =)

  SvaraRadera