tisdag 2 mars 2010

Vår!

Solen skiner!
Trots minusgrader i morse kände jag tydligt att det var en annan sorts luft och optimisten i mig vaknar till liv och säger att det är vår. Pessimisten håller bara käften och om hon kommer fram får hon stryk!

Optimisten gäspar, sträcker på sig och börjar tänka på skinnjacka och pumps, uteserveringar, pick-nickar i Slottsskogen, cykelutflykter till havet, solglasögon och fåniga, våriga leenden.

Vinterpessimisten går i ide.

5 kommentarer:

 1. låter ju helt underbart! jag njuter också, är så himla härligt med blå himmel! men snön & vintern får gärna vara kvar tills jag åker nästa vecka, så kan det vara full vår när jag kommer hem, jag vill slippa blasket och slasket.. när det är såhär är jag lycklig.. ;)

  haha, nä.. det är väl inte direkt så mycket att tänka på heller.. ;P Fast jag gillar verkligen värmländska även om jag knappt pratar det själv.

  åh, låter ju hur härligt som helst. vardagslyx är grymt! jag hoppas på att få komma igång med jobbandet snart, hahaha

  SvaraRadera
 2. ooh, slottis <3
  på torsdag kommer jag :D

  SvaraRadera
 3. Ja Berlin var verkligen en spännande stad! :)

  SvaraRadera
 4. ahhhhh... exakt så! våren FY FAN vad underbart det ska bli. såg foton på mig från i somras. jag var alldeles höggravid och fullklottrad med fräknar. såg så pigg och fin ut. det behövs sol!! kram!

  SvaraRadera
 5. härligt med solsken :)

  SvaraRadera