onsdag 10 mars 2010

Vatten, vatten. bara vanligt vatten

Eh, jag tog just ett bad.
Jag tömde till och med ut lite vatten och tappade upp nytt eftersom vattnet var lite för kallt för min kräsna kropp.
När jag som bäst höll på att skölja ur schampot kom jag på att det är vattenbrist i Göteborg och att vi göteborgare har blivit ombedda att vara sparsamma med vattnet.
Jag skämdes lite, nej, det gjorde jag faktiskt inte, men jag kunde ha gjort det, så för att rädda situatonen tog jag balsam som inte sköljs ur istället för den vanliga som hade slösat bort ännu mer vatten. 5 kommentarer:

  1. Haha! Maria Montazamis toffs-samling var ju bara helt underbar! Jag blev alldeles faschinerad över hur man kan ha så dålig smak i sitt hem! :) De får mig att le och inse att jag är ganska normal ibland. Hollywood-fruar is the shit! ;-)

    SvaraRadera
  2. Bra där, du är inte dum ;-)

    SvaraRadera
  3. haha, jag skämdes lite, nej, det gjorde jag faktiskt inte... fint av dig med balsamet hörru :)

    SvaraRadera