måndag 5 april 2010

Äppel päppel

Efter mobilhavariet som kostade mig en en hel timmes sömn i torsdags gick jag och köpte mig en iphone på lunchrasten. Jag blev nästan upphetsad bara av tanken på att äga en iphone och jag såg fram emot att leka med min nya leksak under påskhelgen. Men när mitt nummer hade blivit godkänt för överflyttning och köpet nästan hade gått igenom säger säljaren att Telia skickar hem sim-kortet till mig om några dagar, för de har ju inga i butiken. Jag som nästan hade stått och flämtat av trånande efter min nya mobil skönk nästan ner på golvet. 


Jag fick snällt ta med mig min nya fina, men totalt obrukbara iphone och lämna butiken för att vänta på sim-kortet. Eftersom jag köpte telefonen på Skärtorsdagen och det på den dagen följer ett hundratal röda dagar lär jag få vänta en evighet på sim-kortet. Det känns som om mitt liv har pausat, som om ingenting betyder någonting förrän jag kan använda min iphone. Jag brukar inte ens vara prylgalen, det hela började med min ipod, gick via min Mac Book och se var jag har hamnat. Apple har försört, eller möjligen räddat mitt liv.11 kommentarer:

 1. wuhu najs ;D
  tack för frågorna snygging!

  SvaraRadera
 2. Den som väntar på något gott!
  ha en skön annandag påsk!

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha haft många hårfärger :) Synd att toningen inte blev lyckad, det måste vara jobbigt när man lägger ner tid på att färga håret och så blir det fel.
  Jag färgade om mitt hår igår, fast det blev en vanlig mörkbrun färg xD

  SvaraRadera
 4. Det gäller att ha is i magen och hålla sig kall, Saffy. Snart, mycket snart, får du världens flashigaste fån ;) Kom ihåg att lära dig blögga från den också ;)

  SvaraRadera
 5. haha, precis sim jag föra veckan då jag köpte en iphone, mitt liv blev konstigt efter det. denna vackra telefon är något så mycket mer och jag blev helt nervös av tanken på att äga den. hoppas simkortet kommer snabbt!

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja gör det, verkligen! Sjukt sevärd och jättemycket känslor, speciellt i sista avsnittet! :)

  SvaraRadera
 7. Här går det snabbt ;) svaren ligger redan uppe om du vill kika! vad gör du annars ikväll?

  SvaraRadera
 8. Nää, din stackare, fy va jobbigt för dig att behöva vänta i flera dagar ;)

  SvaraRadera
 9. hahahahahaha.... du låter precis som M och hans kärlekshistoria med Mac. Man kan tro att han får betalt för att marknadsföra dem.. Hoppas du får ditt simkort idag då! :) Kram!

  SvaraRadera
 10. Ser man på, en ny Iphone. Jag vill också ha en. Tyvärr har jag många långa månader kvar på mitt andra abonnemang. Undrar om man kan förlänga ....?

  Ibland hamnar man i såna perioder med att köpa prylar.

  Hur kommer det sig att Apple blivit just din grej?
  Är inte deras datorer lite jobbiga att använda?

  Verkar som du haft en härlig påsk!!

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 11. Hoppas att sim-kortet har kommit idag! Jag lider med dig, jag hade blivit galen.. Nu uppskattar du att få leka med din Iphone ännu mer troligtvis :)

  Kram

  SvaraRadera