onsdag 14 april 2010

Besatthet


Det känns så fint att dokumentera mitt vardagsliv med iPhonen. 
Ok, jag är en person som lätt blir besatt av saker och ting. Besatt så till den grad att jag får lust att släppa allting förutom just det jag för stunden är besatt av. Som de senaste dagarna. Jag har varit besatt av min iPhone, jag har tyckt att den är det enda intressanta och roliga i mitt liv och jag har inte ägnat mig åt något annat än åt denna lilla pryl. Jag har inte gått till jobbet, jag har inte tränat, jag har inte träffat något folk sedan jag köpte iPhonen.


Nä, nu ljög jag. Så illa är det inte. Jag har faktiskt jobbat, träffat kompisar, lagat mat och tränat de senaste dagarna också, men det känns ändå som om iPhonen har varit det viktigaste. Helcrazy, jag vet. Nördigt, något. Och jag har inte ens lärt mig att blogga från den. Det får bli nästa grej.


Och jag ljög lite till, för iPhonen är inte min enda besatthet. Jag har en till och den heter The Wire. Jag har ju skrivit om the Wire förut, om hur mycket jag älskar serien  och hur jag och Niklas sträckkollade på den när jag var sjuk. Under de två veckor Niklas var hemma hann vi med säsong ett och två och nu måste jag vänta med att påbörja säsong tre tills Niklas kommer hem igen, vilket är först om en vecka. När Niklas nyss hade åkt fick jag sådan Wire-abstinens att det kröp i kroppen på mig, inte ens min iPhone kunde mildra abstinensen, så i söndags började jag med det enda rätta: att se om säsong ett!


Så nu vet ni vad jag gör; leker med phonen och kollar på The Wire. 7 kommentarer:

 1. Hon är himla bra Sandra. Vill inte ens ha något tillbaka liksom.

  SvaraRadera
 2. I juni kan jag beställa en Iphone eftersom mitt abonnemang tillåter det då :)
  Det kan bli en kul midsommarunderhållning :)

  Hoppas du har kunnat komma ut och träna lite i det fantastiska vårvädret vi har i Göteborg.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. har du tagit bort den nya "ytliga" bloggen? har provat flera ggr, men kommer ej in.. :(

  SvaraRadera
 4. Åååh jag vill också ha en iPhone att bli besatt av! Hatar att vara låst av cp-abbonemang! Jag kommer inte kunna umgås med dig för att jag är så avundsjuk!!

  (för övrigt var det jävligt dåligt med friare på resan, mamma och pappa var väldigt besvikna! Men gamla kvinnor är inte efterfrågade tydligen)

  SvaraRadera
 5. Nej, det var ingen trevlig upplevelse direkt.
  Tills på lördag. Det är en helt ny grej för mig, jag är inte alls van, måste jag säga.
  Den där serien har jag inte sett, det är kanske nåt för mig också.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Åh, jag vill också ha en iPhone... verkar så himla praktiskt. Fast det är ju dyrt, och jag skulle nog bara ta isönder den ^^

  SvaraRadera