söndag 18 april 2010

Den här helgen
Den här helgen har jag gått på After Work med planen att jag bara skulle ta två öl och sedan gå hem, men sedan råkat gå på latinoklubb och dansat hela natten. Just det, natten avslutades faktiskt med gubbrock på ett nästan tomt Sticky Fingers-dansgolv. 

Jag har gjort falafel, tvättat, kollat på the Wire och lekt med min iPhone. Jag har suttit med en glass i solen på en kall bänk och låtsats att det var vårljummet och jag har promenerat och försökt att inte låtsas om blåsten.

Den här helgen har jag gjort mig pimpinett i pärlhalsband, elegant knut och blank väska och dansat på gayklubb. Jag har varit ute till 4 två dagar på raken och ändå inte varit ett vrak idag - hurra, jag är officiellt fortfarande ung! Jag har fikat med Tuffingen och hennes Lill-Tuffing och jag har ätit bakispizza på kära gamla Kelly's med människor som gör mig glad.

Den här helgen har allt varit bra, intensiv och bra, och avslutas nu, före klockan 21 med ett avsnitt av The Wire i sängen.


9 kommentarer:

 1. Det låter som en fantastisk helg! Men jag blir fundersam och undrar om jag också fortfarande är officiellt ung. Jag får helt enkelt testa en helg.. :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en grym helg. Och nej, jag har fortfarande inte börjat med The Wire. Boxen står bredvid mig och skriker åt mig ;)

  SvaraRadera
 3. sv, tack så mycket:) ska klippa ner lite, spikesen var lite för långa, slog i det mesta.
  Men var allt lite värt.

  SvaraRadera
 4. Låter som en himla härlig helg! :)

  Och ja, verkligen! Skype är himla bra att ha. Blir så mycket pengar om man ska ringa till Afrika hela tiden.. Även om det inte ens kostar 2 kr/min. Men man vill ju kunna prata länge.. :)

  SvaraRadera
 5. Jaaa! Jag håller tummarna! Har inte läst nyheterna idag, så jag har noll koll på hur det ligger till.

  Låter som en helt underbar helg!

  SvaraRadera
 6. Tyckte den bilden var så fin - man ser att tavlan hör ihop med dig!

  SvaraRadera
 7. Så härligt det låter om din helg =)

  Sv. Ja, min hund skulle bli förtjust i att bära runt på en mustasch, men hon älskar att bära runt på alla möjliga grejjer =)

  SvaraRadera