torsdag 29 april 2010

Dr Drew

Igår upptäckte jag Dr Drew. Jag har medvetet hållit mig ifrån det programmet, men nu tyckte jag det var dags. Först trodde jag att det var Sex Rehab som skulle visas, så jag blev lite besviken när de började snacka om knark och booze, men efter fem minuter var jag fast. Okänd model/actress, helväck Steven Adler som grät och ville ha sin bäste vän Slash tillbaka och Gary Busey som var så sjuk att han trodde att han skulle jobba på kliniken; de där människorna satte klorna i mig och nu måste jag förstås se hela säsongen. 

Om jag tycker om förnedrings-TV eller att se människor lida? Nej, jag jobbar faktiskt med missbrukare själv och är intresserad av olika behandlingsformer. Research kallas det.


När vi ändå är inne på lite halvtrashiga ämnen kan jag tipsa om Poorly Dressed People. Enjoy!

19 kommentarer:

 1. Jojo, research.. det använder jag mig av när jag tittar på high schoolfilmer också. Så jag ser igenom dig :D

  SvaraRadera
 2. Jag blir tokig när jag ser det där programmet. Det är så jävla awesome men sorgligt.

  Jag ska flytta till Övik. Eller ja, tillbaka till Övik.

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack så jättemycket sötis :)

  Mm, ditt hår är raka (haha, raka, haha, humor....) motsatsen till mitt då. Så jäkla burrigt. Och sen är jag för lat på den fronten så jag orkar liksom inte ställa mig och platta det och hålla på stup i kvarten vilket gör att det ser ännu mer burrigt ut :p

  SvaraRadera
 4. sv: ja sunda och bra planer, så länge man klarar av att följa dem :P

  SvaraRadera
 5. Haha, vilken tokig sida det där. Tack för tipset =)

  Sv. Jag ska ta och lyssna på den skivan med Hole.

  SvaraRadera
 6. jag gillar dokusåpor men den där har jag missat!

  SvaraRadera
 7. Haha ja, men visst är det så. Man skrattar åt andra som gör bort sig med sådana saker men skulle själv aldrig vilja råka ut för det. ;D

  SvaraRadera
 8. Totalmissat, hur kunde jag? ;-)

  SvaraRadera
 9. Oxå missat, måste se!!!

  SvaraRadera
 10. Vilket bra namn! 13 maj, va roligt det ska bli att följa. :)

  Kolla in när jag o Iggy tog en promenad senast. Här var hon så duktig och "leder" till och med (vilket nog får sägas hör till ovanligheterna fortfarande). http://bit.ly/c0zYsr

  (Jag är förövrigt en stolt addict av förnedrings-tv.)

  Några roliga planer för helgen?

  SvaraRadera
 11. Inte så förtjust i sådana där Dr-program. Dessutom verkar ju varendaste b-kändis vara sexmissbrukare i USA. Galet eller överdrivet?

  SvaraRadera
 12. Det där programmet har jag aldrig sett. Går det att kolla på nätet?

  SvaraRadera
 13. Idag är det lite olika fester som börjar dyka upp så vin kommer det nog bli ikväll. Hoppas på att det kommer bli sol senare i helgen iaf för Iggy tjatar som fan på att hon vill ut o ha picnic i parken så förhoppningsvis blir det så med. :)

  Åh lille Gollum, så himla hemskt när ens djur dör. Simba dog för över ett år sedan men blir fortfarande jätteledsen när jag tänker på det. Inte för att Iggy tagit hans plats men sedan hon kom in i familjen känns det faktiskt inte lika jobbigt längre. Det tycker jag nog mycket med för att det är så kul att se hur pigg och glad gammel-Gucci är för sitt nya sällskap.

  Tänk så (o)lyckligt ovetande Zoom är nu över kommande sällskap. :)


  Kram!

  SvaraRadera
 14. Allt med Gar Busey är värt att följa. Man vet aldrig vad den karln sysslar med. Sktispännande ju! ;)

  SvaraRadera
 15. Jag håller med, jag har också fastnat! Man blir så förundrad och samtidigt gör det lite ont i hjärtat av att se dessa trasiga själar.

  SvaraRadera
 16. Awesome blog, I hadn't noticed fififantastic.blogspot.com before during my searches!
  Carry on the wonderful work!

  SvaraRadera
 17. Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be offline... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

  I would appreciate if a staff member here at fififantastic.blogspot.com could post it.

  Thanks,
  Oliver

  SvaraRadera
 18. Wow neat! This is a really great site! I am wondering if anyone else has come across something
  similar in the past? Keep up the great work!

  SvaraRadera
 19. Hey,

  I have a question for the webmaster/admin here at fififantastic.blogspot.com.

  May I use part of the information from your post above if I give a backlink back to this site?

  Thanks,
  John

  SvaraRadera