lördag 3 april 2010

En gammal hederlig Påskafton


I morse fick jag påskägg och påskpresent. Precis som back in the good old daysPå bordet stod min gamla kyckling Kalle Anka. Vi har varsin bordskyckling i min familjPappas och mammas bordskycklingarPåsktuppar i olika tappningarNyckelpiga på glasetMammas tittägg. Det är nog lika gammalt som mammaKycklingar på en plåt, som min syster sa, så att de är klara för grillning


14 kommentarer:

 1. Vad gulligt :)

  Svar: Tack så mycket!

  SvaraRadera
 2. sv; om detdär var en fråga till frågestunden så tack ;)

  SvaraRadera
 3. Udda och snygg header (:
  Tror du på spöken och andar? Har du varit med om något oförklarligt? Berätta!

  SvaraRadera
 4. Snyggoch udda header.
  Tror du på spöken och andar? Har du varit med om något oförklarligt? Berätta!

  SvaraRadera
 5. Snyggoch udda header.
  Tror du på spöken och andar? Har du varit med om något oförklarligt? Berätta!

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det ser ut! Ja, jag funderar faktiskt på att ta en bild och lägga upp den på bloggen.

  SvaraRadera
 7. vad fina grejer!


  sv Tack ^^ Jag gillar den med, just köpt på Tradera :) Testa KBT när du känner dig redo, det hjälpte mig mycket. Inte helt, men en hel del. jag hoppade av efter ett tag. Flyttade och blev deppig och sånt.
  Ja, hoppas jag får tatuera mig på tisdag! Glad påsk!

  SvaraRadera
 8. hehe, jag är inte så förtjust i start och landning :p

  SvaraRadera
 9. Oo vad super duper mys det där såg ut!!!!!

  Sv, haha ja det är faktiskt kul att man inte varit exakt lika hela tiden, iallafall i fotoalbumet:)
  Ja jag ser mig lite åt punk hållet även fast jag lyssnar och har massa olika kläder.
  Är man nöjd med sig sj spelar det inte så stor roll vad man tillhör för slags kategori.

  SvaraRadera
 10. så gulligt! vad fint det är med traditioner!

  SvaraRadera
 11. Fint med påskpynt och gulligt med påskägg - jag har tur som alltid fyller år kring påsk - jag blir alltid översållad med påskägg=)

  SvaraRadera
 12. Haha, vad gulligt med varsin bordskyckling^^

  sv. Tack ;)
  Ja, toning håller ju inte lika länge som färg. Jag funderade ett tag på att prova lila hår haha, men jag är nog ändå ganska glad nu att jag inte provade det. Risken fanns ju att jag skulle se helt konstig ut xD. Men passar man bara i det så är det ju jättesnyggt ;D

  SvaraRadera
 13. Åh, man blir aldrig för gammal för påskägg!!;)

  SvaraRadera
 14. ser ut som en väldigt mysig påsk gumms =)

  SvaraRadera