torsdag 22 april 2010

En sån där torsdag

Idag blev det en riktigt bra dag, trots otäcka hostattacker. Det tar på krafterna att nästan hosta så jag kräks och så att ögonen tåras och rinner över, vill jag lova.Efter jobbet gick jag och Niklas till en ny möbelaffär här i Majorna och köpte en ny matta till vardagsrummet. Den är knalligt turkos egentligen, men på bilden ser det mer ut som om det är någon slags fotbollsplan för katter.Efter lite mer möbelspanande och planering av hur vi ska ha det i vardagsrummet gick vi till Red Lion där vi tog en öl och lite pubkäk. Jag åt Fish and chips, vilket förmodligen är något av det godaste som finns. Jag är inte gourmettjejen direkt, utan snarare jag-vill-främst-bli-mätt-och-belåten-tjejen. 


Och imorgon är det fredag, vilket känns helt underbart!
6 kommentarer:

 1. hosta är verkligen inte kul alltså. jag fick världens rethosta igår apropå ingenting som höll mej vaken hela natten :/ ble

  SvaraRadera
 2. Hoppas att hostan ger sig snart, jag känner igen det där. Totalt onödigt det där med hosta. När man inte ska eller "får" hosta, det är då man blir som mest hostig. Det slår aldrig fel.

  Och katten på bilden är fantastiskt fin!

  Ha en underbar kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. låter som en härlig torsdag! :)

  och nja, jag vet inte om regnen är riktigt bibliska, men det regnar konstiga saker, i alla fall i kafka på stranden. haha!

  och ja, jag är också himla sugen på p&l.. men vi får väl se. senaste planen är att jag & pelle drar dit bara en dag, om lily spelar på lördagen, vilket vi tror hon gör. haha.. men vi får väl se!

  SvaraRadera
 4. Ha! Jag trodde verkligen att kissen satt ute på gräset. Min matta ser ut som en röd gräsmatta.

  SvaraRadera
 5. what? har de fish and chips där??? måste genast dit. har bara ätit veg-burgare där nån gång för längesen. vi msåte också gå och kolla möbléra. Hoppas att ni får en fin helg! kram

  SvaraRadera
 6. Jag som trodde att kissen hade fått vara utomhus. Men han ser ju ut att gilla mattan iaf!

  SvaraRadera