torsdag 8 april 2010

Fucking bajsTänk vad roligt det kan bli när man byter ut ett litet ord i en mening! Fuck this website kör lite på samma upplägg som bajsleken, ni vet när man byter ut ett ord i en filmtitel till bajs? Exempelvis Mannen som talade med bajs, Djävulen bär bajs och Dansar med bajs.


Som ni förstår av mitt förra inlägg så är jag lite trött, därav den dåliga humorn. I vanliga fall skulle jag aldrig ha skrattat åt något så här (b)analt. 12 kommentarer:

 1. Hej, är en av de 10 finalister för Veckans Blogg :) Skulle bli väldigt glad ifall du röstade på mig. Är nr 7 :) http://brunettbloggen.se/2010/april/finalisterna-i-veckansblogg.html#comment Tack på förhand :)

  SvaraRadera
 2. HAHAHHAHAHAHA! klockren sajt ju! "Non-fucking room" var ju skitkul!

  SvaraRadera
 3. Samma här - jag är glad att jag kan behärska mig och inte investerar alla mina CSN-pengar på krimskrams ;)


  Riktigt roliga skylter! Klockrena :D

  SvaraRadera
 4. Haha, det var faktiskt kul.

  SvaraRadera
 5. Hejsan, det var Nadja här ifrån bloggen retrojunk.blogg.se, nu är det så här att jag har bytt blogg och heter numera OldChicago.blogg.se

  kram!

  SvaraRadera
 6. Mannen som BAJSar med vargar
  Hon BAJSade en sommar
  Tre män och en liten BAJS
  Snabba BAJS
  Eller min all time favorite: Det ligger en vit BAJS i din säng mamma.

  Okej,jag har nog haft påsklov lite för länge nu :)

  SvaraRadera
 7. ja det e fan en djungel att hitta rätt bland alla foundations och grejer =)

  vad händer i helgen då babe?

  SvaraRadera
 8. Haha, jag sitter här och småskrattar åt ditt inlägg.. Min humor är störd, men bra :)

  Sv: Jag är eller har åtminstone varit jätterädd för blod. Men i mina ögon är rädslor till för att övervinnas. Så nu är jag faktiskt helt okej med att se allt det där blodet som kommit ut i påsen. Det enda jag fortfarande inte tycker jättemycket om är när nålen ska stickas in i armen. Men det går fort och jag vet att jag gör något gott. Då får det vara värt det.

  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Huvudsaken är att man får sig ett skratt!
  ha en skön helg!

  SvaraRadera
 10. Haha, den leken ska jag leka med mig själv sen. Bajsleken. Åh så roligt jag ska ha.

  SvaraRadera
 11. Haha det var kul, svårt att låta bli att tycka sådana låga skämt är roliga! Ha en fin dag i solen!

  SvaraRadera