torsdag 1 april 2010

Huset jag växte upp i


Imorgon ska jag åka till mina föräldrar och påska mig, d v s äta mammas goda mat, proppa i mig godis och ta det väldigt lugnt. Också ska jag promenera i skogen och läsa mammas anglosaxiska modetidningar, precis som jag alltid gör när jag är där. 

Hos mamma och pappa vill jag att allting ska vara som det brukar. Jag tycker inte om när de har gjort om i huset, för då känns huset jag växte upp i en aning främmande, som om det kanske inte är rätt hus längre. Jag tycker inte heller om att mina småsyskon har flyttat hemifrån, de hör ju liksom till huset och ska alltid finnas där när jag hälsar på.

I allmänhet trivs jag med och förespråkar förändring, men vissa delar vill jag spara precis som de är.
5 kommentarer:

 1. Härligt att du har ditt barndomshem kvar!
  ha en skön påskhelg!

  SvaraRadera
 2. sv. Ja, jag har blivit helt galen i prickigt nuförtiden haha xD.

  Hoppas du får en trevlig påsk ^_^

  SvaraRadera
 3. Smart tänkt. Det är superskönt med nystart. Fast jag skulle nog inte kunna lämna blogg.se, även fast det segar emellanåt. :)

  Mysigt att åka hem till päronen, du får ha det så kul!

  SvaraRadera
 4. jag är också hemma hos föräldrarna. väldigt soft :)

  SvaraRadera
 5. Gubbkukrock isåfall, och det hör man ju hur osexigt det låter :D

  Ha det bra hos föräldrarna nu, så hörs vi och ses efter påsken!
  Puss puss!

  SvaraRadera