söndag 11 april 2010

i


Jag är helt uppslukad av min iphone…


5 kommentarer:

 1. Haha... det är Mikael med. Han bjöd in sina läsare till att spela alfapet och nu har han trettio parti igång... busy bee. Jag kan inte träffas idag. Vi ska iväg och träffa kompisar och sen ska jag träna vid 17. Nästa helg? Eller om du kan någon annan dag? Om du ska till gymet nån gång så kanske jag kan få följa med så du kan visa mig lite (om du orkar) -vågar inte riktigt själv...? Hoppas vi kan ses snart i alla fall. Och att du får en härlig dag med din iphone. Försökte skicka sms innan i fm men det gick inte fram? Nytt nummer? Kram

  SvaraRadera
 2. Är det därför som du bloggar straffbart lite, mate? ;)

  SvaraRadera
 3. Haha, det är helt förståeligt.

  SvaraRadera
 4. Glömde kommentera här... trodde att jag hade gjort det.. Vilken tid brukar du gå och träna på gymet? Kanske kan hänga med i nästa vecka om du går nån dag då? Vad sägs om att promenera till belparc nästa helg och ta en eftermiddagsöl om det är fint väder? Snyggt foto. Man kan verkligen göra riktigt roliga saker med den där iphonen. I hemlighet vill jag också ha en. Men säger inget hemma för då blir det ett jäkla kacklande om att Mikael har en. Kram!

  SvaraRadera
 5. Finally! :)
  Men nu börjar jag längta efter ett nytt inlägg här.. ;-)

  SvaraRadera