torsdag 1 april 2010

April, april?

Idag när jag kom till jobbet visade väggklockorna 7:00 istället för 8:00 som de ska när jag börjar. Jag tänkte, aha, första april och hehe, den lätta gick jag inte på. Sedan satte jag på min jobbmobil, som det är PIN-kod på och datorn som jag stängde av när jag gick hem igår. Båda visade 7:00. Jag kontrollerade min privata mobil, som visade 8:00 och tänkte att antingen har någon planerat ett mycket avancerat aprilskämt, särskilt som det mig veteligen bara är jag som har PIN-koden till jobbmobilen, eller också så är jag på jobbet en timme för tidigt. 

Jag bestämde mig för att ta det säkra före det osäkra och rådfråga Fröken Ur.  Gissa vad hon sa? Just det, 7:00...Jag kunde ha sovit en timme till, nu får jag sitta på jobbet och dricka kaffe, äta påskgodis och fundera på om jag någonsin kommer att lita på min mobil igen...

9 kommentarer:

 1. Nu finns även en Påsk-Amis-Tävling på min blogg =)

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja gör det, det är grymt avslappnande :) Det är ju typ huvudsaken med påsken, att man får så mycket godis :D

  SvaraRadera
 3. Kaffe och påskgodis låter trevligt iaf! Ska frossa i det i helgen.

  SvaraRadera
 4. sv; han är grym som fan! men jag tycker det är synd att han inte är lika het som han var förut ;p

  SvaraRadera
 5. Rackarns! Ibland önskar man att det vore ett aprilskämt. Haha.

  SvaraRadera
 6. Haha, stackare, men det låter rätt kul i alla fall!

  SvaraRadera
 7. Ha ha, vad upprörd jag hade blivit om jag hade varit du!
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 8. Jag lurade min mamma. Egentligen var det världens sämsta skämt men jag kunde verkligen inte låta bli. Vi väntade på att min syster skulle komma hem från jobbet, och jag stod vi fönstret i köket och sa "Nej men! Där kommer ju Jossan. Och hon HALTAR!" och då sprang mamma dit. Ha! Hon tyckte att jag var elak. Hä..hä..

  SvaraRadera