torsdag 15 april 2010

Jag är en vampyr

Förra natten drömde jag att jag var en vampyr.
Jag drömde att jag var blodtörstig, men att jag inte hade fått tag på något lämpligt byte, så jag och en annan vampyr, som råkade vara en het snubbe med svart hår och likblek hy bestämde oss för att suga lite blod från varandra. Medan han sög blod från min hals bet jag hål i hans kind, och det blev ett sådant bra hål att blodet bara sprutade, rakt in i min mun. Och blodet var sött, friskt och gott. Så gott att jag gick omkring och var sugen på blod hela dagen igår.

När jag somnade igår kväll låg jag och tänkte på drömmen i hopp om att det skulle komma en fortsättning på den, men till min stora besvikelse kunde jag inte minnas att jag drömt över huvud taget när jag vaknade i morse. 
Synd, för det var ju en sådan fin dröm.


9 kommentarer:

 1. oj.. hur hittade du bildbloggen? har jag länkat den nånstans *nervös* ? det är så klart lugnt att du kan se den!

  SvaraRadera
 2. hahaha... nu fattar jag. tog bort den kommentaren. det är bara de närmsta som har den adressen. men det gör absolut ingenting att du känner till den!

  SvaraRadera
 3. hahaha... jag kommenterade inte ens det vansinniga i att gå runt och vara sugen på blod!! (önskar att jag hade lika livliga drömmar som du - minns nästan aldrig några drömmar)

  SvaraRadera
 4. Jag bytte blogg för att jag kände för en nystart. trött på min gamla, och blogglustan hade försvunnit lite. Men tack vare ny blogg fick jag upp humöret för skrivandet igen! :)

  SvaraRadera
 5. Verkligen! Det var skitintressant:)
  hade hoppats att folk skulle våga (?) ta upp lite mindre bra saker med dock ;)

  din dröm låter ju skithet haha! okej, jag gilalr varken vampyrer eller blod men själva tanken lixom. hoppas u får din fortsättning =)

  föresten, får jag ha din blogg bland mina länkar?

  SvaraRadera
 6. drömmar är väldigt intressant, har samlat på mig ett gäng drömtydnings böcker bland annat har jag en indisk drömbok som är tryck 1952 och kostade 2,75kr.

  SvaraRadera
 7. Vilken kul dröm! Jag själv drömde mardrömmar i natt, vaknade så fruktansvärt trött.
  Jag hoppas fortfarande på att det löser sig tills på lördag.

  SvaraRadera
 8. Ibland drömmer man så bra drömmar att man inte vill vakna. Och så hoppas man alltid på en fortsättning nästa natt. Men det händer aldrig.
  Typiskt =)

  SvaraRadera