onsdag 7 april 2010

Kvällning

Jag brukar alltid vara trött som en riktig tant på kvällarna och bara vilja gå och lägga mig, men den sista tiden har jag drabbats av någon slags kvällspigghet. Kanske är det våren, kanske har jag drabbats av någon slags lightmani, vad det än är så är mina ögon vidöppna istället för halvslutna som de ska vara på kvällarna. Hjärnan går på högvarv och tänker ut små roliga saker och kroppen känns pigg och alert. 


Trots att jag bara sov två timmar i natt känns det just nu helt avlägset att jag skulle kunna läga mig och sova nu. Det känns så skönt att sitta i soffan med ett öga fäst på datorn och ett på TV:n att sängen inte känns det minsta lockande. När jag tänker efter känns det nästan lite busigt att sitta uppe så här dags, vilket leder mig in på följande fråga: har jag regredierat? Har tanten gått tillbaka till tonårsstadiet och blivit rebellisk? 


Den ska jag suga på en stund.8 kommentarer:

 1. så där har det varit för mig med sen jag börja i skolan, har varit så slut på kvällarna så har slocknat innan 10. Men nu senaste 2 veckorna har jag varit galet pigg och tyvärr nu när man varit ledig har dygns rytmen ändrat sig. Tar en evighet att göra så man blir någorlunda morgonpigg men går på nolltid att ändra och bli kvälls pigg.

  sv, haha förstår inte alls att du blv sugen på godis och chips=D

  SvaraRadera
 2. Jag har hållt mig inom rött, svart och brunt. Hade knallrött hår ett bra tag men jag tröttnade tillslut. Men det är ju alltid kul att variera sig.

  Ja, det är så otroligt skönt med lov! XD Särskilt när man kan sova länge på morgnarna^^

  SvaraRadera
 3. Kan det vara så att det är ljusare kvällar som gört?

  SvaraRadera
 4. Jag sover bara mest hela tiden. Det är jobbigt. Men ja, det är hemskt att vara pigg när man borde sova. Det kan jag råka ut för ofta.

  SvaraRadera
 5. Bara att njuta, fnittra och leva energiskt.

  (för dumma tröttheten kommer förr eller senare ovh våldsgästar!)

  SvaraRadera
 6. fan va jag älskar din header! nu fick jag lust att fixa ihop en ny till mej själv (; må bäst snygging!

  SvaraRadera
 7. två timmars sömn låter ju inte mycket,men det är ju bra att du känner dig energisk!

  SvaraRadera
 8. Jag är väldigt kvällstrött, men då är jag morgonpigg istället =)
  Det är tur eftersom jag börjar jobbet kl 7.

  SvaraRadera