fredag 2 april 2010

Lång fredag

Nu har jag ätit mammas mat. Italiensk fiskgratäng. Inget kött idag, för det får man inte äta på Långfredagen, men med tanke på hur lite fisk jag äter för tillfället kan det nog vara bra att det blir åtminstone en fiskdag om året.


Jag har gått en promenad på landet med mamma och systrar i vårsol som förvandlades till regn och kyla, och solen kom åter fram så fort vi kom innanför dörren. 


Vi ska strax fika, vi har redan hunnit läsa några modetidningar, jag känner mig lugn och slö, men det är väl så det ska kännas på långfredagen. 7 kommentarer:

 1. okey kan va sant! ;)
  tack! köpta på gina tricot!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter! Jag har cyklat i två timmar idag så jag fortsätter mitt frossande med gott samvete.

  SvaraRadera
 3. Glad påsk till dej med!

  SvaraRadera
 4. sv. Ja, det är ju ett problem om färgen inte håller länge. På ett sätt skulle jag vilja prova att färga håret rosa men jag skulle nog inte ha råd i längden att behöva färga om det så ofta haha. Sådana färger som rosa ser ju inte särskilt snyggt ut när de håller på att blekas ur :o

  SvaraRadera
 5. Vart inge kött i min mage igår heller, där i mot åkte det ner 2 olika sorters paj.
  Var blågrönmögelost på den med kräftstjärtar i. Vilket jag ej upptäckte fören jag lagt på på tallriken.'
  Har lite svårt med den smaken, min mage hade det med för efteråt vart jag illamående så kunde inte äta nå smarrig ananas paj=(

  Hoppas du har en fin påsk helg!

  SvaraRadera
 6. vad mysigt det låter :)
  hoppas hela din påsk blir kanon! GLAD PÅSK!

  SvaraRadera