onsdag 28 april 2010

Love Courtney Love


Courtney Love är en av mina hjältar.
Hon gör fantastisk musik, hon är vacker som gudinna och hon är stor i käften. Något av det jag gillar mest med Courtney Love är att hon är lite för mycket; hon är lite för kaxig, hon är lite för urflippad, hon har lite för utsmetat rött läppstift. För mig är det något befriande över hela bilden av Courtney Love, lite var-hur-fan-du-vill, sedan får torra kritiker och/eller moralister rapa upp hur mycket fakta om hennes destruktiva leverne som helst, jag bryr mig inte. 


I skrivande stund sitter jag och gör en första genomlyssning av Holes nya skiva Nobody's Daughter och jag kan nöjt konstatera att Courtney Love håller än. Även om det var länge sedan Courtney Love och Hole var lika vassa och råa som på debutalbumet Pretty on the inside är det fortfarande rock på Courtney Loves sätt med mycket gitarr och ännu mer attityd. Courtney Love kommer alltid att vara en riot girl för mig!(bilder från CourtneyLove.org)


11 kommentarer:

 1. ja och dessutom är hon inte purung längre! men har en så skön kaxig stil!

  SvaraRadera
 2. ja, hon är verkligen cool! :D

  haha, jag dricker också det mesta, men jag gillar verkligen fint & gott vin. fast å andra sidan behöver det ju inte vara dyrt för att vara gott även om det som jag tyckte var godast igår kostar 400 för restauranger att köpa, vilket innebär att de förmodligen tar en tusenlapp eller så när de säljer det! galet! haha, men gott!

  SvaraRadera
 3. Väldigt mycket mums ^^ Hmm, har du lyssnat på The Distillers? Deras sångare Brody har en röst som du kanske skulle gilla om du gillar Courtney :)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte lyssnat så mycket på courtney.
  Måste ändra på det =)

  SvaraRadera
 5. HUPP! HUPP! HUPP! Hole? Ny skiva?! Vad fan har jag missat?!

  SvaraRadera
 6. sv; jag älskar den! =)
  finns på glitter för 79 spänn!

  SvaraRadera
 7. henne kan man verkligen inte inte gilla :)

  SvaraRadera
 8. Så lite så sötis!

  Synd att vi inte hann ses när jag var i götet :(

  SvaraRadera
 9. Aaaah, okej! Då ska jag genast lyssna in plattan!

  SvaraRadera
 10. hon är grymm! a living legend lixom :)

  SvaraRadera